Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Smirnovs: "Beidzot esam sasnieguši tikpat labu formu kā pagājušajā sezonā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Smirnovs: "Beidzot esam sasnieguši tikpat labu formu kā pagājušajā sezonā"
Vitālijs Smirnovs
Foto: Zigismunds Zālmanis

Rīgas „Skonto” komandas kapteinis Vitālijs Smirnovs savas vienības uzvaru Triobet Baltijas līgās finālā pret „Ventspili” skaidroja ar Virslīgas čempionu šobrīd sasniegto formu, kas esot tikpat laba kā pagājušajā sezonā.

„Protams, ļoti labas emocijas! Pēc spēlēs nedaudz pasēdējām ģērbtuvē, iedzērām šampanieti, bet nekādas lielas svinēšanas nebija. Šodien mums ir brīvdiena, bet jau rīt jāsāk gatavoties Virslīgas spēlei trešdien pret Liepāju,” atklāja Vitālijs Smirnovs.

„Skonto” kapteinis bija viens no tiem, kurš vakar iesita pendeli pēcspēles sitienu sērijā. Aizsargs atceras, ka arī savu pēdējo 11 metru sitienu izpildījis tieši spēlē, kas bijusi pret „Ventspili” – Latvijas kausā pagājušajā gadā. Vaicāts, vai pirms mača īpaši trenējuši vienpadsmitniekus, Smirnovs atklāja, ka nedaudz piestrādājuši pie šī elementa: „Visi ne, bet daļa futbolistu treniņos ar to vairāk nodarbojās. Zinu, ka Žuniors daudz trenēja tieši pendeles. Negribējām visu atlikt uz pēdējo brīdi jeb 11 metru sitienu sēriju, taču diemžēl tā sanāca.”

„Vēlēšanās uzvarēt – tā jau mums pati par sevi bija. Uzskatu, ka mūsu uzvara ir loģisks pēdējo nedēļu darba rezultāts. Sezonas sākums neizdevās, taču pakāpeniski sasniedzām ļoti labu formu un var teikt, ka šobrīd esam jau tādā līmenī, kāds bija pagājušajā sezonā. Vakar mums bija vairāk momentu nekā pretiniekam, divreiz trāpījām pa pārliktni, Artūrs Karašausks vienreiz aizbēga viens pret vienu, arī viņu vārtsargs Aleksandrs Vlasovs vairākas reizes izvilka grūtus sitienus,” uzvaru finālā skaidro Smirnovs.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-19 12:35, pirms 13 gadiem
Lai veicas pret Liepāju, Eirokausi arī vairs nav aiz kalniem.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-19 12:39, pirms 13 gadiem
pašam Smirnovam noteikti labākā spēle šogad!

     [+] [-]

, 2011-06-19 13:08, pirms 13 gadiem
Ceru, ka shii uzvara buus kaa motivaacija un dos daudz ko psihologjiskaa zinjaa, jo Treshdien svariiga speele pret LM un jaa ČL kvalifikācija ar te pat!

     [+] [-]

, 2011-06-19 16:35, pirms 13 gadiem
Viens panākms neko nenosaka! Protams šī uzvara motivēs komandu pamatīgi, bet kkā tomēr neievieš ticību manī viens skonto panākums, ka tgd viss ies gan virslīgā, gan eirokausos tik pat gludi!

Vēlreiz apsveicu Skonto un viņu fanus ar panākumu un cerams, ka eirokausi nebeigsies jau 1. kārtā