Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Otrais dārgākais pirkums "United" vēsturē: "Ajax" spīdeklis Antonijs spēlēs Anglijā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Otrais dārgākais pirkums "United" vēsturē: "Ajax" spīdeklis Antonijs spēlēs Anglijā
Amsterdamas "Ajax" brazīliešu futbolisti Antonijs un Dāvids Nerešs svin vārtu guvumu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vienība "Manchester United" panākusi vienošanos ar Amsterdamas "Ajax" par 22 gadus vecā brazīlieša Antonija iegādi. Pārejas summa ar bonusiem var sasniegt 100 miljonus eiro.

Premjerlīgas komanda "Manchester United" sezonu iesāka ar diviem zaudējumiem, bet turpinājumā gūtas divas svarīgas uzvaras – 2:1 pret "Liverpool" un 1:0 pret "Southampton". Paralēli "United" turpina pastiprināt sastāvu, un vakar panākta vienošanās ar Amsterdamas "Ajax" – jau šajā nedēļā sarkanajiem velniem pievienosies malējais uzbrucējs Antonijs.

22 gadus vecais Antonijs aizvadītajā sezonā "Ajax" rindās aizvadīja 33 mačus, kuru laikā atzīmējās ar 12 vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm. Amsterdamas komandai viņš pievienojās 2020. gadā, komandai šķiroties no 15 miljoniem eiro.

Tiek lēsts, ka pāreja "United" izmaksās 95 miljonus, bet papildus bonusos var nākties šķirties no vēl pieciem miljoniem eiro. Antonijs tādējādi kļūs par visu laiku otro dārgāko "United" pirkumu. Dārgākais bija Pols Pogbā.

Antonijs, kurš Brazīlijas izlasē aizvadījis deviņus mačus, ir piektais spēlētājs, kuru "United" iegādājusies šajā vasarā. Iepriekš komandai pievienojušies Lisandro Martiness, Tailers Malasija, Kristians Ēriksens un Kazemiru.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2022-08-29 09:43, pirms 2 gadiem
Viņš pussargs vai uzbrucējs?

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 09:54, pirms 2 gadiem
Jānis Kalnevics rakstīja: Viņš pussargs vai uzbrucējs?
Malējais uzbrucējs/pussargs.

     [+] [-]

, 2022-08-29 09:57, pirms 2 gadiem
Sančo uz kreiso malu vai no soliņa?
Vai Antony kreisajā kura nav īsti viņa puse un Sančo paliek labajā

     [+] [-]

, 2022-08-29 10:04, pirms 2 gadiem
...tagad, kad 5 maiņas un visu spēli jāpresingo , tad faktiski vajag 6 līdzvērtīgus spēlētājus pussargu un uzbrucēju līnijās, kuri nemitīgi jārotē un sēdēt uz benķa daudz nesanāk...

  +2 [+] [-]

, 2022-08-29 11:22, pirms 2 gadiem
Klubu droši var pārdēvēt par Mančesteras Ajax.

     [+] [-]

, 2022-08-29 11:31, pirms 2 gadiem
Antonija gadījumā būtu uzmanīgs ar spēlētāja raksturu un attieksmi pret klubu / komandas biedriem. Viņš pieteica streiku un vienkārši atteicās spēlēt Ajax. https://www.express.co.uk/sport/foo... Tas neko labu par Antoniju neliecina. Tas nozīmē, ka līdzīgi viņš var izrīkoties arī ar MU, ja labāks klubs izteiks piedāvājumu.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 12:23, pirms 2 gadiem
Pilnīgi pārmaksāja par šo spēlētāju!!

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 13:10, pirms 2 gadiem
Pārmaksāts vai nē - redzēsim pēc pāris sezonām.

     [+] [-]

, 2022-08-29 14:40, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Sančo uz kreiso malu vai no soliņa?
Vai Antony kreisajā kura nav īsti viņa puse un Sančo paliek labajā
Vakar vakarā kad apstiprinājis šī pārējā, par to jau tika baigi diskutēts, un daudzi teica, ka kāds gan jau dosies prom, visvairāk pieminot CR7, bet es kaut kā neticu, ka kāds ies prom, lai gan tas būtu tikai loģiski, jo malējie uzbrucēji/uzbrucēji ir diez gan daudz tagad, ja CDM ir 3(Fred,McTominey, Casemiro) CM arī 3(Bruno,Eriksen, Van de Beek) tad priekšējā līnijā spēlējošie ir( Elanga,Antony,Rahsford,Martial,Sancho) vēl ir Ronaldo un Garnacho,kam sanāk deldēt arī soliņu, kaut arī esot tik talantīgam un jaunam, tas viņam galīgi par labu nenāk un biju cerējis viņu biežāk ieraudzīt šosezon esot Laukumā lielajā MU sastāvā. Vēl ir Diallo, bet viņš gan laikam dosies īrē uz Nice komandu, vismaz tā runā. Bet nu ja, šiem 13 speletājiem jādala 6 vietas laukumā, kādam gribot negribot baigi sanāk sēdēt uz beņķa. Nemaz nerunājot ka ar Aizsargiem ir tas pats😄 iepriekšējo sezonu pamataizsargi, wan bisaka,Shaw,Maguire,Lindelof+pagaidam vēl Telles, jo izskatās ka viņš varētu doties īrē ar izpirkuma tiesībām uz Porto. Arī sēž uz soliņa. It ja jau nav slikti ka tev uz soliņa sēž otrs vienpadsmitnieks, kas tik pat labi varētu būt pamatspeletaji, bet sezonas laikā noteikti būtu tādi kam tas nepatiktu un sāktos visādi kašķi, tā jau žēl ka izčakarēja šādi Lingardu, bet nekas nemainās tajā ziņā..

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 15:18, pirms 2 gadiem
kecbaja rakstīja: Vakar vakarā kad apstiprinājis šī pārējā, par to jau tika baigi diskutēts, un daudzi teica, ka kāds gan jau dosies prom, visvairāk pieminot CR7, bet es kaut kā neticu, ka kāds ies prom, lai gan tas būtu tikai loģiski, jo malējie uzbrucēji/uzbrucēji ir diez gan daudz tagad, ja CDM ir 3(Fred,McTominey, Casemiro) CM arī 3(Bruno,Eriksen, Van de Beek) tad priekšējā līnijā spēlējošie ir( Elanga,Antony,Rahsford,Martial,Sancho) vēl ir Ronaldo un Garnacho,kam sanāk deldēt arī soliņu, kaut arī esot tik talantīgam un jaunam, tas viņam galīgi par labu nenāk un biju cerējis viņu biežāk ieraudzīt šosezon esot Laukumā lielajā MU sastāvā. Vēl ir Diallo, bet viņš gan laikam dosies īrē uz Nice komandu, vismaz tā runā. Bet nu ja, šiem 13 speletājiem jādala 6 vietas laukumā, kādam gribot negribot baigi sanāk sēdēt uz beņķa. Nemaz nerunājot ka ar Aizsargiem ir tas pats😄 iepriekšējo sezonu pamataizsargi, wan bisaka,Shaw,Maguire,Lindelof+pagaidam vēl Telles, jo izskatās ka viņš varētu doties īrē ar izpirkuma tiesībām uz Porto. Arī sēž uz soliņa. It ja jau nav slikti ka tev uz soliņa sēž otrs vienpadsmitnieks, kas tik pat labi varētu būt pamatspeletaji, bet sezonas laikā noteikti būtu tādi kam tas nepatiktu un sāktos visādi kašķi, tā jau žēl ka izčakarēja šādi Lingardu, bet nekas nemainās tajā ziņā..
Telless taču jau Sevilja spēlē uz īres tiesībām.

     [+] [-]

, 2022-08-29 15:59, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Sančo uz kreiso malu vai no soliņa?
Vai Antony kreisajā kura nav īsti viņa puse un Sančo paliek labajā
Antony protams tikai un vienīgi labajā pusē.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 16:00, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Klubu droši var pārdēvēt par Mančesteras Ajax.
.. Jo ETH paņēma pie sevis veselus DIVUS spēlētājus?

     [+] [-]

, 2022-08-29 17:09, pirms 2 gadiem
Kommaer_inventor rakstīja: .. Jo ETH paņēma pie sevis veselus DIVUS spēlētājus?
+ van de Bēks, + Eriksens ir Ajax produkts

  -2 [+] [-]

, 2022-08-29 17:20, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Sančo uz kreiso malu vai no soliņa?
Vai Antony kreisajā kura nav īsti viņa puse un Sančo paliek labajā
Sancho pa labi un Antony pa kreisi, ko tur nesaprast? Rashfords ir miskaste, vares uz bankas sedet

     [+] [-]

, 2022-08-29 17:23, pirms 2 gadiem
btw vinsh ir tikai parmaksaats, deel MU nejeedzigajiem ipashniekiem/vadibas, kas zhiidoja naudu un nepirka speletajus junija, tagad var 30m pa virsu maksat.

     [+] [-]

, 2022-08-29 18:32, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: + van de Bēks, + Eriksens ir Ajax produkts
Nu, jā. Par van De Bēku biju galīgi aizmirsis. Cerams, ka Kasemiro spēle ļaus Donijam sevi atrast.

     [+] [-]

, 2022-08-29 22:14, pirms 2 gadiem
Loooti parmaksats speletajs, manuprat. Ceru, ka kludos.
Man personigi gribejas, lai panem kadu uz pusi letaku, kurs ir parbaudita vertiba, piemeram, Depaju, Morattu vai kadu vel labaku. Bet no otras puses nav jau mana nauda un ja reiz Ten Hags tik loti vinu gribeja, varbut ir ok, ka beidzot dabu, ko velas.

Joprojam uzskatu, ka CR7 bus prom saja transferu loga, tapec centra uzbruceju vel kadu vajadzetu, jo paliek viens Martials, kur ir loti traumatisks un Rashfords tomer nav centra uzbrucejs uz kuru likt ceribas visas sezonas garuma - nav vins labs saja pozicija. Nav labs ari mala pedejas sezonas, bet vins var daudz labak un cerams to ari pieradis laukuma.

     [+] [-]

, 2022-08-29 22:20, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Antonija gadījumā būtu uzmanīgs ar spēlētāja raksturu un attieksmi pret klubu / komandas biedriem. Viņš pieteica streiku un vienkārši atteicās spēlēt Ajax. https://www.express.co.uk/sport/foo... Tas neko labu par Antoniju neliecina. Tas nozīmē, ka līdzīgi viņš var izrīkoties arī ar MU, ja labāks klubs izteiks piedāvājumu.
Tā diemžēl rīkojas gandrīz visi šo laiku spēlētāji, kuriem klubi liek šķēršļus transfēriem. Tā kā nekas jauns un unikāls un nav nemaz teikts, ka tas ir Antonija lēmums, jo daudz ko tomer ietekmēr padomdevēji, aģenti utt. Tā kā pēc šīm darbībām, manuprāt, pāragri spriest par viņa raksturu utt. Kā arī katram pašam tomēr primāri par sevi jādomā, jo brīdi, kad klubam spēlētājs vairs nav īpaši vajadzīgs, arī neviens neauklēsies un nedomās ''kā tad spēlētājs jutīsies". Bieži diemžēl redzēta drausmīga kluba attieksme pret lojāliem spēlētājiem, kuri darījuši savu darbu pēc labākas sirdsapziņas. Bizness paliek bizness.

     [+] [-]

, 2022-08-29 22:41, pirms 2 gadiem
keksss rakstīja: Tā diemžēl rīkojas gandrīz visi šo laiku spēlētāji, kuriem klubi liek šķēršļus transfēriem. Tā kā nekas jauns un unikāls un nav nemaz teikts, ka tas ir Antonija lēmums, jo daudz ko tomer ietekmēr padomdevēji, aģenti utt. Tā kā pēc šīm darbībām, manuprāt, pāragri spriest par viņa raksturu utt. Kā arī katram pašam tomēr primāri par sevi jādomā, jo brīdi, kad klubam spēlētājs vairs nav īpaši vajadzīgs, arī neviens neauklēsies un nedomās ''kā tad spēlētājs jutīsies". Bieži diemžēl redzēta drausmīga kluba attieksme pret lojāliem spēlētājiem, kuri darījuši savu darbu pēc labākas sirdsapziņas. Bizness paliek bizness.
Man domāt, ka škiršanās nav bijusi jauka, jo Ajax parasti izziņo soctīklu kontos pārejas ar laba vēlējumiem. Šodien Ajax vēl veiksmi Klaiberam ar atgriešanos Utrehtā.

     [+] [-]

, 2022-08-29 22:48, pirms 2 gadiem
Bet nopelnījuši Ajax šogad ir ļoti daudz, vairāk par 200 mlj notirgoti. Vienīgi Gravenberhs par salīszinošu sīknaudu atdots.

     [+] [-]

, 2022-08-30 08:02, pirms 2 gadiem
KEKSS tu esi dalbis, kurš neko nesajēdz no šīs spēles.