Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc skandalozās preses konferences Konte atstāj "Tottenham"

Rolands Eliņš

Pēc skandalozās preses konferences Konte atstāj "Tottenham"
Antonio Konte. Foto: PA Wire/Scanpix

Itālijas futbola treneris Antonio Konte un Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham" panākuši abpusēju vienošanos par sadarbības pārtraukšanu. Komandu līdz sezonas beigām vadīs Kontes palīgs Kristians Stellini.

Antonio Konte pēc savas komandas neizšķirta pret "Southampton" vārdus netaupīja un pie ieslēgtām mediju kamerām preses konferencē skarbi kritizēja savus spēlētājus un kluba vadību, izsakoties tik asi, ka viņa turpmāka palikšana komandā tika uzskatīta par mazticamu.

''Arī spēlētājiem ir jāiesaistās, jo ir laiks mainīt šo situāciju. Ja klubs vēlas turpināt esošajā garā, tad viņi var mainīt neskaitāmus trenerus, bet nekas nemainīsies. Ticiet man! Klubam ir atbildīga katrā no transfēru periodiem, tāda ir arī treneriem, bet spēlētājiem? Kur ir spēlētāji? Šobrīd redzu 11 spēlētājus, kuri katrs spēlē par sevi. Viņi nespēlē par kaut ko svarīgu šeit. Viņi nevēlas spēlēt, kad ir liels spiediens vai stresa situācija,'' esošo situāciju tobrīd kritizēja galvenais treneris.

Šodien viņš oficiāli atstājis "Tottenham", kurā galvenā trenera amatā bija pusotru gadu. Klubs pavēstījis, ka tas noticis pēc abpusējas vienošanās.

"Tottenham" ieņem ceturto vietu Anglijas Premjerlīgā, taču cietusi neveiksmes citos turnīros un, visticamāk, arī šo sezonu pabeigs bez titula. Premjerlīgā "Tottenham" no līderes "Arsenal" atpaliek par 20 punktiem, ko atlikušajās desmit spēlēs ir ļoti maz cerību atspēlēt, un daudz aktuālāks "Tottenham" būs satraukums par palikšanu Čempionu līgas zonā.

Kontes aiziešana nozīmē, ka "Tottenham" meklēs savu nu jau ceturto galveno treneri kopš 2019. gada, kad komandu atstāja Maurisio Početino. "Tottenham" iepriekšējo 20 gadu laikā izcīnījusi tikai vienu augstākā līmeņa titulu.

Kontem šis laiks ir smags gan ne tikai futbola ziņā. Viņam februārī bija žultspūšļa operācija, turklāt pēdējo mēnešu laikā mūžībā aizgājuši trīs Kontes draugi - treneri Siniša Mihajlovičs, Žans Pjetro Ventrone un Džanluka Vialli.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-03-27 13:36, pirms gada
Vietā tikko brīvībā palaistais minheniešu coach Nāgelsmans.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-27 15:41, pirms gada
Number 0 rakstīja: Vietā tikko brīvībā palaistais minheniešu coach Nāgelsmans.
Tā jau mēļo. Vai arī Pocetiono, vismaz daļa fanu galīgi nebūtu pret

  +4 [+] [-]

, 2023-03-27 16:09, pirms gada
Bolder rakstīja: Tā jau mēļo. Vai arī Pocetiono, vismaz daļa fanu galīgi nebūtu pret
Kad Premjerlīgā kluba vadībā pēdējo reizi ir ņēmusi vērā fanu viedokli trenera izvēlē?

Kontem paveicās, ka mocības beidzās, plus vēl saņems kompensāciju, bet Nāgelsmans neko nepanāks, jo visās neveiksmēs nav vainojams treneris, bet komandas vadība un vadīšanas stils.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-27 17:20, pirms gada
Pandora rakstīja: Kontem paveicās, ka mocības beidzās, plus vēl saņems kompensāciju
domā saņems?...gan jau Levijs līgumā būs paredzējis, ka par kluba apmelošanu nekas nepienākas...
Levi un Kogani ir izraēļu pamatciltis, tur arī mūsu Levita uzvārds sācies

  +1 [+] [-]

, 2023-03-27 18:36, pirms gada
..pat Liverpūlei lielāks % uz titulu iedots nekā Totei līdz titula šiem tālāk kā krieviem līdz uzvarai karā

  +1 [+] [-]

, 2023-03-27 21:26, pirms gada
dakots rakstīja: domā saņems?...gan jau Levijs līgumā būs paredzējis, ka par kluba apmelošanu nekas nepienākas...
Levi un Kogani ir izraēļu pamatciltis, tur arī mūsu Levita uzvārds sācies
Leviti bija izraēļu priesteri, un Tōras jeb Bībeles 3. Mozus grāmata ir Levitu grāmata.

     [+] [-]

, 2023-03-28 06:05, pirms gada
dakots rakstīja: domā saņems?...gan jau Levijs līgumā būs paredzējis, ka par kluba apmelošanu nekas nepienākas...
Levi un Kogani ir izraēļu pamatciltis, tur arī mūsu Levita uzvārds sācies
Ja jau vienojas ka atstas klubu tad jau atrada kautkadu kompromisu- reizem jau ka tagad izskatas pat levijs sevi iedzen sturi ar Saviem manevriem.

Ka Tottenham sliminieks kops ENIC parnema klubu (kad pirmoreiz sanaca iepazities ar Spurs pieredzi Londona) varu apgalvot ka sis ir zemakais punkts fanu morale kops ta laika.

Bet man ka ne-dabiskajam Spurs fanam ari ir sanacis noverot ka Levijs vienmer izvelk no savas ebreja cepures jaunu zaki.

Seit gan biski ir strupcels jo jebkurs jau redz tagad atskatoties. Pocetino atlaisana maksaja tagad to ka Spurs faniem janoskata Arsanalo uzvara liga. Jo manuprat ja vins atbalstitu Pocetino ka nakas nav jautajumu ka vini izsautu agrak vai velak ka to izdarija Arteta tagad.