Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viens no "Arsenal" līderiem Saka gadu līdz līguma beigām paraksta jaunu vienošanos

Agris Suveizda

Viens no "Arsenal" līderiem Saka gadu līdz līguma beigām paraksta jaunu vienošanos
Bukajo Saka. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione futbolā pavēstījusi par sadarbības turpināšanu ar 21 gadu veco Anglijas izlases malējo uzbrucēju Bukajo Saku.

Līdzšinējais līgums bija spēkā vēl tikai uz vienu sezonu, taču nebija lielu šaubu, ka Londonas "Arsenal" audzēknis parakstīs jaunu vienošanos. Klubs, kā ierasts, līguma ilgumu neatklāja, taču britu mediji ziņo, ka līgums parakstīts līdz 2027. gada vasarai.

Saka šosezon ir piedalījies visās Premjerlīgas spēlēs, tikai vienā no tām nav devies pamatsastāvā un izcēlies ar 13 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Punktu summas ziņā Saka ir komandas līderis, bet vairāk vārtu ir norvēģim Martinam Ēdegoram (15+7) un brazīlietim Gabrielam Martinelli (15+5). Pagājušajā sezonā Saka Premjerlīgā sakrāja 11+7. Pasaules kausā Saka četros mačos guva trīs vārtus, bet Anglija izstājās ceturtdaļfinālā.

Londonas "Arsenal" ar 81 punktu 37 spēles ir nodrošinājusi otro vietu, par septiņiem punktiem atpaliekot no "Manchester City" un par 11 punktiem apsteidzot Ņūkāslas "United". Sezonu "Arsenal" svētdien beigs ar mājas spēli pret Vulverhemptonas "Wanderers".

Izmantotie resursi:
https://www.arsenal.com/news/bukayo...