Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgas līdere "Arsenal" pagarina līgumu ar japāņu aizsargu Tomijasu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Premjerlīgas līdere "Arsenal" pagarina līgumu ar japāņu aizsargu Tomijasu
Takehiro Tomijasu. Foto: AP/Scanpix

LETA--PA Media/DPA/BBC. Anglijas premjerlīgas futbola klubs Londonas "Arsenal" pagarinājis līgumu ar japāņu aizsargu Takehiro Tomijasu.

Tiek vēstīts, ka 25 gadus vecā Tomijasu līdzšinējais līgums noslēgtos 2025.gadā, taču tagad tas pagarināts līdz 2026.gada vasarai, ar iespēju to pagarināt vēl par gadu.

Tomijasu kopš pievienošanās "Arsenal" 2021.gadā no Itālijas A sērijas vienības "Bologna" aizvadījis 73 spēles un guvis vienus vārtus. Pirms tam aizsargs pārstāvēja beļģu vienību "Sint-Truiden" un pašmāju komandu Fukuokas "Avispa".

"Ar viņa dabiskajām dotībām un spēku, Tomija Tomijasu attieksme un raksturs viņu padara par visaugstākās klases spēlētāju," norāda "Arsenal" galvenais treneris Mikels Arteta. "Kopš pievienošanās mūsu kolektīvam viņš ir visu mīlēts."

Tomijasu var spēlēt gan malējā, gan centra aizsarga pozīcijā un šosezon londoniešu sastāvā kopumā visos turnīros laukumā devies 20 mačos. Oktobrī premjerlīgas spēlē pret Šefīladas "United" japānis guva savus pirmos vārtus "Arsenal" rindās.

"Arsenal" pašlaik ar 64 punktiem 28 spēlēs ir premjerlīgas līdere. Tāds pats punktu skaits ir otrajā vietā esošai "Liveropool", bet tikai par punktu desmit kārtas pirms turnīra noslēguma no londoniešiem atpaliek patreizējā čempione Mančestras "City".

Japānas izlasē no 2018.gada Tomijasu aizvadījis 41 maču un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-20 14:12, pirms mēneša
Līdere ta līdere tagad, bez sezonas beidzas vel pēc vairākām kārtam un tad triumfēs Manchester City, pie lielas sensācijas Poole.
Arsenal augstāk par 3 vietu PL netiks, lai beidz murgot un sapņot!