Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lesteras briesmīgais sezonas sākums: Rodžerss savu likteni atstāj īpašnieku varā

Agris Suveizda

Lesteras briesmīgais sezonas sākums: Rodžerss savu likteni atstāj īpašnieku varā
Brendans Rodžerss. Foto: AP/Scanpix

"Leicester" jau 6. minūtē izbraukumā izvirzījās vadībā un pirmā puslaika izskaņā panāca 2:2, taču otrajā puslaikā ielaida četrus vārtus un ar 2:6 kapitulēja "Tottenham", Anglijas Premjerlīgā piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas. Briesmīgais sezonas sākums, protams, licis prātot, vai Brendanam Rodžersam jāpaliek pie futbola komandas stūres.

"Pilnībā saprotu līdzjutēju vilšanos. Nevaru no tā paslēpties, tā ir mana atbildība. Lai kas arī nenotiktu, ārkārtīgi cienu kluba īpašniekus, kuri kopš manas ierašanās ir snieguši lielu atbalstu. Saprotu šo spēli, saprotu futbolu. Rezultāts neatainoja laukumā redzēto, taču beigu beigās piedzīvojām smagu zaudējumu un mums ir jāspēlē labāk," pauda Rodžerss.

""Lai kas arī nenotiktu ar mani Lesterā, saglabāšu cieņu pret klubu. Seši zaudējumi pēc kārtas nav patīkami, bet tas ir izaicinājums, kuru labprāt pieņemšu. Šādas sērijas manā karjerā vēl nav bijis, un es neapšaubāmi vēlos turpināt savu darbu un pārvarēt šo posmu," ziemeļīru speciālists turpināja, lēmumu par savu nākotni atstājot īpašnieku ziņā.

"Leicester" sezonu sāka ar 2:0 otrā puslaika sākumā pret "Brentford", taču turpinājums bijis katastrofāls. Mājas spēle pret "Brentford" beidzās ar neizšķirtu 2:2, bet Premjerlīgas turpinājumā sekojuši seši zaudējumi – 2:4 pret "Arsenal", 1:2 pret "Southampton" un "Chelsea", 0:1 pret "Manchester United", 2:5 pret "Brighton" un 2:6 pret "Tottenham". Arī Līgas kausā ceturtās līgas kluba "Stockport County" barjera tika pārvarēta vienīgi pendelēs.

Ar vienu punktu septiņās spēlēs "Leicester" ieņem pēdējo vietu un no priekšpēdējās pozīcijas atpaliek par uzvaras tiesu. Pēc izlašu pauzes Lestera atgriezīsies ar mājas spēli pret "Nottingham Forest". Rodžerss pie komandas stūres stājās 2019. gada februārī, Premjerlīgā izcīnot devīto, piekto, piekto un astoto vietu, 2021. gadā iegūstot Anglijas kausu un superkausu un 2022. gadā sasniedzot Eiropas Konferences līgas pusfinālu. Agrāk Rodžerss trenējis "Watford", "Reading", "Swansea", "Liverpool" un "Celtic".

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2022-09-18 11:55, pirms 2 gadiem
Interesantāk jau būtu, ja Rodžerss paliktu un censtos panākt come-back. Galu galā 5 no 6 zaudējumiem ir pret objektīvi spēcīgākām vienībām, tāpēc tā īsti panikai nebūtu vietas.

     [+] [-]

, 2022-09-18 16:25, pirms 2 gadiem
timoty rakstīja: Interesantāk jau būtu, ja Rodžerss paliktu un censtos panākt come-back. Galu galā 5 no 6 zaudējumiem ir pret objektīvi spēcīgākām vienībām, tāpēc tā īsti panikai nebūtu vietas.
Ar vārtu attiecību 7:17 izbraukumā 4 spēlēs ir visai liels pamats panikai, lai arī cik spēcīgi nebūtu pretinieki.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-18 17:42, pirms 2 gadiem
Vardy ieskriesies un visu nokārtos (šobrīd top2 uzbrucējs Premjerlīgā aiz C.Ronaldo).

     [+] [-]

, 2022-09-25 19:58, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: Vardy ieskriesies un visu nokārtos (šobrīd top2 uzbrucējs Premjerlīgā aiz C.Ronaldo).
Nu neteiktu ka Ronaldo būtu top1 uzbrucējs. Drīzāk top1 drāmu taisītājs