Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Wolves'' par pieciem miljoniem eiro pastiprinās ar bijušo PSG spārnu Sarabiju

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Wolves'' par pieciem miljoniem eiro pastiprinās ar bijušo PSG spārnu Sarabiju
Pablo Sarabija. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas klubs Vulverhemptonas ''Wanderers'' par piecu miljonu eiro vērtu transfēru no Francijas granda Parīzes ''Saint-Germain'' pastiprinās sastāvu ar Spānijas labo spārnu Pablo Sarabiju.

30 gadus vecais Sarabija ar Vulverhemptonas ''Wanderers'' parakstījis divarpus gadu līgumu.

Spānis karjeru sāka Madrides piepilsētas klubā ''Getafe'', bet 2016. gadā pievienojās ''Sevilla''. Pēc trīs sezonām Seviljas klubā Sarabija par 18 miljonus eiro vērtu transfēru pārcēlās uz Parīzes ''Saint-Germain''.

Pirmās divas sezonas Francijas grandā Sarabijam bija itin sekmīgas, nospēlējot attiecīgi 21 un 27 spēles ''Ligue 1'' un izceļoties ar desmit vārtiem. Pagājušās sezonas ievadā parīzieši spāni izīrēja Lisabonas ''Sporting''. Portugāles čempionātā Sarabijam 29 mačos 15 vārti un sešas piespēles.

Šajā sezonā Sarabija ''Ligue 1'' ietvaros laukumā devās 14 Parīzes kluba spēlēs, ar vārtiem neizceļoties.

Viņa jaunais klubs Vulverhemptonas ''Wanderers'' ar 17 punktiem 19 spēlēs ieņem 16. vietu starp 20 klubiem Anglijas Premjerlīgā.

Nākamo maču Hulena Lopetegi vadītā komanda aizvadīs svētdien, kad viesosies pie vicelīderes Mančestras ''City''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-01-18 11:51, pirms gada
Wolves ļoti pastiprinās sezonas turpinājumam kaut liekas viņiem defs vairāk jāpastiprina būtu jo uzbrukuma zonā daudz spēlētāju kaut traumas moka (Neto ,Podence ,Hee-chan, Gedeš, Traore, Čikiņjo malās un Kunja ,Himenes ,Cošta un Kaladžic centrā būtu padaudz )