Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Izjūkot pārejai uz Saūda Arābiju, "Chelsea" piederošais Ziješs pievienosies "Galatasaray"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Izjūkot pārejai uz Saūda Arābiju, "Chelsea" piederošais Ziješs pievienosies "Galatasaray"
Hakīms Ziješs. Foto: Reuters/Scanpix

Turcijas klubam Stambulas "Galatasaray" izdevies vienoties ar Londonas "Chelsea" par Marokas izlases futbolista Hakīma Ziješa iegādi. Viņam šodien veiktas medicīniskās pārbaudes.

Jūnijā Hakīms Ziješs gatavojās pievienoties Saūda Arābijas klubam "Al Nassr", tomēr darījums sabruka. Futbolists noliedza medijos izskanējušo informāciju, ka pāreja nav notikusi tādēļ, ka medicīniskajās pārbaudēs atklātas problēmas ar ceļgalu.

Tagad "Chelsea" vienojusies ar Stambulas "Galatasaray", lai Ziješs varētu pamest Londonu, jo viņš neietilpst jaunā galvenā trenera Maurisio Početino plānos. Viņš nedevās tūrē uz Amerikas Savienotajām Valstīm un palika ārpus pieteikuma Premjerlīgas pirmajā spēlē pret "Liverpool" (1:1).

2020. gadā, beidzoties transfēru liegumam, tieši Ziješs bija "Chelsea" pirmais pirkums – viņš par 38,4 miljoniem eiro tika iegādāts no Amsterdamas "Ajax". Pirmajās divās sezonās Marokas futbolists bija daļa no regulāri spēlējušajiem, tomēr ar laiku savu vietu zaudēja.

Janvārī "Chelsea" bija gatava Ziješu izīrēt PSG, taču dokumenti tika nokārtoti ar nokavēšanos, un Francijas varasiestādes pāreju neapstiprināja.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-08-17 16:59, pirms 10 mēnešiem
Nepievienosies, jo neizgāja medicīniskās pārbaudes Turcijas klubā. Kamēr nebūs fiziski gatavs, turpinās sēdēt uz soliņa.