Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' aicina Nāgelsmanu uz pārrunām par vakanto trenera amatu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Chelsea'' aicina Nāgelsmanu uz pārrunām par vakanto trenera amatu
Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Vācu speciālists Juliāns Nāgelsmans, kuru martā no darba atbrīvoja Vācijas čempionvienība futbolā Minhenes "Bayern", uzaicināts uz pārrunām Anglijas Premjerlīgas vienībā Londonas "Chelsea", ziņo laikraksts "Bild".

Kā norāda "Bild", 35 gadus vecais treneris aicināts prezentēt savu skatījumu un plānu uz "Chelsea" nākotni.

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, cits galvenā trenera amata kandidāts spānis Luiss Enrike jau prezentējis "Chelsea" savas idejas pagājušajā nedēļā.

Nāgelsmans un Enrike ir starp galvenajiem kandidātiem uz vakanto galvenā trenera amatu "Chelsea", kas mēneša sākumā no darba atbrīvoja Greiemu Poteru. Līdz sezonas beigām ar Londonas klubu strādās bijusī vienības zvaigzne Frenks Lampards.

Nāgelsmans 2016. gadā kļuva par visu laiku jaunāko galveno treneri Vācijas Bundeslīgas vēsturē, 28 gadu vecumā stājoties pie "Hoffenheim" stūres. Trīs gadus vēlāk speciālists pārcēlās uz "Leipzig", bet no 2021.gada jūlija līdz šī gada 24.martam viņš vadīja "Bayern".

Kā ziņo "Bild", starp kandidātiem uz darbu "Chelsea" ir arī franču leģenda Zinedins Zidāns un vācu treneris Olivers Glasners.

Anglijas Premjerlīgā "Chelsea" ar 39 punktiem 30 spēlēs ieņem tikai 11.vietu.

UEFA Čempionu līgā "Chelsea" sasniegusi ceturtdaļfinālu, kura pirmajā mačā vakar ar 0:2 (0:1) viesos atzina spāņu granda Madrides "Real" pārākumu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-04-13 19:19, pirms gada
..diez vai Zidans ietu uz Čelsiju, viņam Anglija nav tik tuva.