Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" tomēr neiegādāsies austriešu uzbrucēju Arnautoviču

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" tomēr neiegādāsies austriešu uzbrucēju Arnautoviču
Marko Arnautovičs. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" vairs necentīsies iegādāties 33 gadus veco uzbrucēju Marko Arnautoviču, kurš pieder Itālijas vienībai "Bologna". Nedēļas nogalē tika noraidīts "United" piedāvājums deviņu miljonu vērtībā.

Pēc tam, kad "Bologna" noraidīja piedāvājumu, tika uzskatīts, ka "Manchester United" pacels summu un centīsies iegādāties Marko Arnautoviču vēlreiz, tomēr tagad kļuvis skaidrs, ka Premjerlīgas bagātnieki meklēs citus variantus.

"United" galvenais treneris Ēriks ten Hags savulaik jau strādāja kopā ar Arnautoviču – tas notika Nīderlandes klubā "Twente".

Laika posmā no 2013. līdz 2019. gadam Arnautovičs spēlēja Premjerlīgā, pārstāvot "Stoke" un "West Ham". 184 spēlēs viņš guva 43 vārtus. Taču uzbrucējs arī iemantojis skandalozu slavu un savulaik izvēlējās ļoti naudīgu piedāvājumu Ķīnā.

"United" plāni par Arnautoviča iegādi saņēma iebildumus arī no kluba faniem.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-09 22:32, pirms 2 gadiem
Dievs varbūt tomēr pastāv.

     [+] [-]

, 2022-08-10 10:30, pirms 2 gadiem
Prieks, ka naca pie prata un nepanema vinu. MU vajag pastiprinajumus, nevis vel vairak vidusmera komandu limenu speletajus ka Arnautovics.