Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: ''Chelsea'' par jauno galveno treneri apstiprina Poteru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: ''Chelsea'' par jauno galveno treneri apstiprina Poteru
Greiems Poters. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas mediji ziņo, ka jau tuvākajā laikā par Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Chelsea'' jauno galveno treneri apstiprinās līdzšinējo ''Brighton'' speciālistu Greiemu Poteru, kurš amatā nomainīs atlaisto Tomasu Tuhelu. Nedaudz vēlāk klubs to oficiāli apstiprinājis.

Vakar Anglijas Premjerlīgas komanda Londonas ''Chelsea'' pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas pirmajā spēlē pret Zagrebas ''Dinamo'' (0:1) lēma no trenera amata atlaist Tomasu Tuhelu, kurš vienībā strādāja kopš 2021. gada 26. janvāra un atnesa tai Čempionu līgas trofeju 2021./2022. gada sezonā.

Kā ziņo angļu mediji, vienas dienas laikā ''Chelsea'' atradusi Tuhelam aizstājēju. Par to kļūs līdzšinējais ''Brighton'' treneris Greiems Poters. Puses ir panākušas mutisku vienošanos un tuvāko 24 stundu laikā klubs par to paziņos oficiāli. Vakar ar Poteru ticies jaunais ''Chelsea'' īpašnieks Tods Behlijs, kurš abu pārrunas nosaucis par pozitīvām. Kandidātu sarakstā bija arī tādi vārdi kā Maurisio Početino un Zinedins Zidāns, taču jau pēc Tuhela atlaišanas tieši Poters bijis favorīts.

Pēcpusdienā ''Chelsea'' izplatījuši oficiālu paziņojumu, apstiprinot Poteru par tās jauno galveno treneri. Puses noslēgušas vienošanos uz nākamajiem pieciem gadiem. ''Esmu lepns un priecīgs pievienoties ''Chelsea'' komandai. Šis ir fantastisks klubs. Kopā ar komandas vadību un futbolistiem veidosim tādu uz sasniegumiem balstītu vidi, ar kuru lepni būs arī fani. Vēlos pateikties ''Brighton'' par atļauju pieņemt izaicinājumu, kā arī futbolistiem par atbalstu sadarbības laikā,'' mājaslapā citēts jaunais treneris.

''Esam saviļņoti, ka Greiems ir kļuvis par mūsu jauno treneri. Viņš ir sevi pierādījis treneris, kurš ir inovatīvs. Viņa redzējums atbilst mūsu klubam. Viņš ir talantīgs treneris, kurš padarīs ''Chelsea'' par veiksmīgu klubu. Atbalstīsim viņu, un Greiema komandu, kā arī spēlētājus, lai visi kopā tuvākajos mēnešos un gados sasniegtu savu potenciālu,'' pēc Potera apstiprināšanas teicis īpašnieks Tods Behlijs.

47 gadus vecais speciālists par ''Brighton'' treneri strādā kopš 2019. gada. Klubs spoži sācis jauno Premjerlīgas sezonu, sešās spēlēs tiekot pie četrām uzvarām un viena neizšķirta, kas dod ceturto vietu turnīra tabulā. Pirms nonākšanas ''Brighton'' trenera amatā Poters vienu sezonu trenēja ''Swansea City'' un no 2011. līdz 2018. gadam ''Ostersund''.

Gadījumā, ja jau šonedēļ Poters tiks apstiprināts par ''Chelsea'' galveno treneri, tad debiju amatā viņš varētu piedzīvot jau šajā nedēļas nogalē, kad klubam paredzēta nākamā spēle Premjerlīgas ietvaros. Sestdien izbraukumā tā spēkosies pret citu Londonas klubu ''Fulham''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.chelseafc.com/en/news/a...

  +8 [+] [-]

, 2022-09-08 16:33, pirms 2 gadiem
Un Tuhels uz braitonu,sezonas beigas braitona top4 ,bet chelsea 8tie

     [+] [-]

, 2022-09-08 16:44, pirms 2 gadiem
Greiems??? Viņiem pat Harijs nepalīdzētu.

  +2 [+] [-]

, 2022-09-08 17:59, pirms 2 gadiem
Nu jau iedeva termiņu,5 gadus..pēc Mourinjo 3 gadiem,neviens cits nav izvilcis vairāk par divām sezonām 🤦‍♂️ 5 mēnešus varbūt

  +6 [+] [-]

, 2022-09-08 18:24, pirms 2 gadiem
Poters, protams, labs treneris, bet kopuma Chelsea veic loti neapdomigu un mulkigu lemumu atlaizot Tuhelu sezonas ievada. Pie tam nemot vera, ka tik daudz sastava izmainas tika veiktas un komandai bija jalauj ieskrieties. Katra zina bardaks, par kuru konkurenti var tikai priecaties.

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 18:32, pirms 2 gadiem
Šitas no stāsta ja tāds klubs mani grib tad jau atteikt nevar.
Nākotnē var tāds piedāvājums neatnākt

     [+] [-]

, 2022-09-08 18:45, pirms 2 gadiem
keksss rakstīja: Poters, protams, labs treneris, bet kopuma Chelsea veic loti neapdomigu un mulkigu lemumu atlaizot Tuhelu sezonas ievada. Pie tam nemot vera, ka tik daudz sastava izmainas tika veiktas un komandai bija jalauj ieskrieties. Katra zina bardaks, par kuru konkurenti var tikai priecaties.
Kāpēc ļaut ieskrieties, ja paņēma treneri, kas jau skrien?

  -1 [+] [-]

, 2022-09-08 19:22, pirms 2 gadiem
...gan jau amerikāņi atklāja Tuhela finansu mahinācijas Abramoviča laikā...ar aģentiem, ar spēlētāju pirkšanu/pārdošanu utt...šie grib sākt ar baltu lapu...

  +2 [+] [-]

, 2022-09-08 19:55, pirms 2 gadiem
Nu šitais ir briesmīgi! Pirmkārt, dēļ Braitonas, lieliski iederējās tur, kā arī komandai tāds pats sezonas sākums, un otrkārt, Poters nešķiet koučs, kurš būtu labs, strādājot ar "zvaigznēm" Nu, nez nez.. Būtu labi Tuchelu uz Braighton

     [+] [-]

, 2022-09-09 14:07, pirms 2 gadiem
Varbūt arī pārsteidzīgs lēmums atlaist Tuhelu, bet Poteram būs izcila iespēja parādīt, ka var savest kārtībā klubu, kuram uz papīra jau bija jācīnās par TOP4. Pārāk jau slikts bija "Chelsea" sezonas sākums. Tikai mazliet neticas, ka uzbrūkošajā galā pietiks jaudas visai sezonai. Jebkurā gadījumā janvārī būs jāpastiprinās.

     [+] [-]

, 2022-09-09 14:08, pirms 2 gadiem
angelos33 rakstīja: Nu šitais ir briesmīgi! Pirmkārt, dēļ Braitonas, lieliski iederējās tur, kā arī komandai tāds pats sezonas sākums, un otrkārt, Poters nešķiet koučs, kurš būtu labs, strādājot ar "zvaigznēm" Nu, nez nez.. Būtu labi Tuchelu uz Braighton
Tāpat teica arī par Galtjē.