Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc nonākšanas izkrišanas zonā ''Southampton'' atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc nonākšanas izkrišanas zonā ''Southampton'' atlaiž galveno treneri
Ralfs Hāzenhitls. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Southampton'' oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata pienākumiem atlaists Ralfs Hāzenhitls, kurš tajā atradās kopš 2018. gada. Lēmums pieņemts pēc zaudējuma ar 1:4 pret ''Newcastle'' un nonākšanas izkrišanas zonā.

Ralfs Hāzenhitls par ''Southampton'' galveno treneri strādāja kopš 2018. gada. Pirms tam viņš bija galvenais treneris arī tādām komandām kā ''RB Leipzig'', ''Ingolstadt 04'' un ''Aalen''. Šo sezonu ''Southampton'' Hāzenhitla vadībā bija sākusi vāji - 14 spēlēs tā prata izcīnīt trīs uzvaras. 12 punkti tai dod šobrīd vietu izkrišanas zonā - 18. vietā.

Par pēdējo spēli Hāzenhitlam kā ''Southampton'' galvenajam trenerim kļuva 15. kārtas mačs pret ''Newcastle'', kurā klubs zaudēja ar 1:4. Šodien komandas valde oficiāli pieņēmusi lēmumu atbrīvot speciālistu no galvenā trenera amata pienākumiem. Kopā ar viņu klubu pametis arī asistents Ričards Kitzbišlers, bet kā trenera vietas izpildītājs pagaidām strādās Rubens Sellešs.

Oficiālajā paziņojumā ''Southampton'' pateicas Hāzenhitlam par pavadīto laiku klubā un novēl speciālistam veiksmi turpmākajā trenera karjerā. Šajā sezonā galvenos trenerus atlaidušas arī tādas Premjerlīgas komandas kā ''Chelsea'', ''Aston Villa'', ''Bournemouth'' un ''Wanderers''.

Nākamo spēli Premjerlīgā ''Southampton'' aizvadīs 12. novembrī, kad viesosies pie Jirgena Klopa trenētās ''Liverpool''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.southamptonfc.com/news/...

     [+] [-]

, 2022-11-07 13:16, pirms 2 gadiem
mūsējiem tur labi gājis. domāju, ka tāds speciālists kā Dainis tur būtu ļoti noderīgs

     [+] [-]

, 2022-11-07 13:20, pirms 2 gadiem
Gratianus Funarius rakstīja: mūsējiem tur labi gājis. domāju, ka tāds speciālists kā Dainis tur būtu ļoti noderīgs
kāpēc Dainis?....ja Pahars grib?

     [+] [-]

, 2022-11-07 13:20, pirms 2 gadiem
Ir reizes, kad treneris tiek atbrīvots no amata pēc uzvaras - bijušā Latvijas basketbola izlases kapteiņa Jāņa Blūma karjerā gadījies arī tā.

https://fb.watch/gEESat0vd4/

     [+] [-]

, 2022-11-07 13:25, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: kāpēc Dainis?....ja Pahars grib?
Marianam tas vektors tomēr nav bijis pozitīvs