Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''City'' jau šosezon plāno veikt pārrunas par līguma pagarināšanu ar Holannu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''City'' jau šosezon plāno veikt pārrunas par līguma pagarināšanu ar Holannu
Ērlings Holanns. Foto: SIPA/Scanpix

ESPN ziņo, ka Anglijas Premjerlīgas un UEFA Čempionu līgas čempione Mančestras ''City'' jau drīzumā plāno sākt pārrunas ar Ērlingu Holannu par līguma pagarināšanu, kurš šobrīd ir spēkā līdz 2027. gada vasarai.

Norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns Premjerlīgas klubam Mančestras ''City'' pievienojās pirms pagājušās sezonas, kopā ar 2022./2023. gadā uzvarot gan Premjerlīgā, gan UEFA Čempionu līgā. Ar klubu Holannam ir spēkā līgums vēl uz trīs ar pusi gadiem, taču jau šobrīd ''City'' vēlas sākt pārrunas par tā pagarināšanu, ziņo ESPN.

Tiek ziņots, ka puses vēl pārrunas nav sākušas, taču jau drīzumā tās varētu tikt uzsāktas. Pagājušajā sezonā Holanns ''City'' labā iesita 52 vārtus 53 spēlēs. Līguma pagarināšanu klubs vēlas arī no tāda aspekta, jo tas zina par Holanna vēlmi karjeras laikā pārstāvēt Madrides ''Real''. Esošais līgums iztecēs 2027. gada jūnijā, kad norvēģis būs 26 gadus vecs, taču klubā ir ticība, ka viņam Mančestrā patīk un ka viņš vēlēsies līgumu pagarināt.

Šo sezonu Holanns sācis ar astoņiem vārtiem 11 spēlēs, bet ''City'' ir šī brīža Premjerlīgas līdere, kā arī UEFA Čempionu līgu sākusi ar divām uzvarām tikpat spēlēs. Pagājušajā sezonā norvēģi atzina par Premjerlīgas sezonas labāko futbolistu, bet cīņā par ''Ballon d'Or'' viņu uzskata par otro favorītu pēc Lionela Mesi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2023-10-06 21:38, pirms gada
...pēdējā spēlē ar Leipcigu izskatījās pēc nabaga bez De Bruines piespēlēm...Alvaress ir daudz interesantāks uzbrucējs

     [+] [-]

, 2023-10-07 00:37, pirms gada
Liekas ka šis nu noteikti ir pārvērtēts un izreklamēts uzbrucējs. Jā fizuha džekam ir un māk atvērties, bet viņam pilnīgi noteikti vajag labu komandu apkārt. Man liekas ka ja iemest Hollandu Miami Inter vai AlNasr komandas labāk spēlēt nesāks.