Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" piekrīt samaksāt 40 miljonus par beļģu pussargu Onanā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"West Ham" piekrīt samaksāt 40 miljonus par beļģu pussargu Onanā
Amadū Onanā. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas sezona gaida starta šāvienu, un klubi veic pēdējos sagatavošanās darbus. Londonas "West Ham" piekritusi samaksāt 40 miljonus par Francijas klubā "Lille" spēlējošo pussargu Amadū Onanā.

20 gadus vecais Amadū Onanā, kurš dzimis Dakarā, pārstāv Beļģiju. Spēlējis jauniešu un junioru izlasēs, lielajā valstsvienībā viņš debitēja jūnijā, kad devās laukumā Nāciju līgā piedzīvotajā zaudējumā pret Nīderlandi (1:4).

2020. gadā Onanā pievienojās Vācijas otrās līgas klubam no Hamburgas un izcīnīja vietu starta sastāvā. Pagājušā gada augustā pussargs pārcēlās uz "Lille" un aizvadītajā sezonā Francijas čempionātā laukumā devās 31 spēlē. Tāpat viņš piedalījās visos Čempionu līgas mačos.

Lai gan starp klubiem ir panākta vienošanās, un 40 miljoni sevī ietver arī bonusus, "West Ham" vēl jāvienojas ar pašu Onanā par līguma nosacījumiem.

Londonas klubs otro gadu pēc kārtas piedalīsies Eirokausos. Pērn Eiropas līgā izdevās sasniegt pusfinālu, divu spēļu summā ar 1:3 piekāpjoties Frankfurtes "Eintracht". Playoff fāzē pirms tam bija izdevies pieveikt "Lyon" un "Sevilla".

Anglijas Premjerlīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-08-03 17:17, pirms 2 gadiem
Brože. Saprotu ka LV ir dzimtā valoda. Bet kādu diplomu esi nopircis? Drausmas tie nepareizie komati.