Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dažu nedēļu laikā otrais Ņūkāslas aizsargs saplēš krusteniskās saites – sezona galā arī kapteinim

Agris Suveizda

Dažu nedēļu laikā otrais Ņūkāslas aizsargs saplēš krusteniskās saites – sezona galā arī kapteinim
Džemāls Laselss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas futbola klubs Ņūkāslas 'United" pavēstījis, ka komandas kapteinim un centra aizsargam Džemālam Laselsam ir konstatēts labā ceļgala priekšējās krusteniskās saites plīsums.

Pirms izlašu pauzes Ņūkāslas "United" 16. martā Anglijas kausā ar 0:2 izbraukumā piekāpās "Manchester City", un mača beigās krusteniskās saites saplēsa nīderlandiešu centra aizsargs Svens Botmans. Savukārt pēc izlašu pauzes sestdien spēle pret "West Ham" jau 17. minūtē līdzīga savainojuma dēļ bija galā arī Laselsam – abiem būs jāizlaiž no sešiem līdz deviņiem mēnešiem.

Lai gan Laselss sāka arī spēli pret "Manchester City", Premjerlīgā tas viņam bija pirmais pamatsastāvs kopš 23. decembra zaudējuma Lūtonā (0:1), kad Laselss savainojuma dēļ tika nomainīts 37. minūtē. Šosezon viņš sāka 13 no 16 Premjerlīgas cīņām un guva vienus vārtus, bet lielāko daļu pagājušās sezonas pavadīja uz rezervistu soliņa, zaudējot vietu sākumsastāvā. Notingemas audzēknis un bijušais Anglijas U21 izlases aizsargs Ņūkāslai pieder jau kopš 2014. gada, kad viņš tika nopirkts par pieciem miljoniem eiro.

Sestdien Laselss tika nomainīts pie rezultāta 1:0, bet galotnē Ņūkāslai bija jāglābjas no 1:3, beigās ne tikai pārtrauc divu zaudējumu posmu, bet pat izraujot laimīgu uzvaru ar 4:3. Ņūkāslas klubs ar 43 punktiem 29 spēlēs ieņem astoto vietu Premjerlīgā, no Eirokausu zonas atpaliekot par pieciem punktiem, un nākamo spēli aizvadīs jau rītvakar, uzņemot Liverpūles "Everton".

Izmantotie resursi:
https://www.nufc.co.uk/news/latest-...