Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Vasaras līgā četras komandas ar perfektu bilanci

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vasaras līgā četras komandas ar perfektu bilanci
Vīriešu turnīra pašlaik rezultatīvākais spēlētājs Krišjānis Zeps no "Team RR/Biosteel"
Foto: vasarasliga.lv

Pie Daugavas stadiona Rīgā spraigas cīņas turpinās "Vasaras līgā" florbolā un vairs tikai četras komandas spējušas saglabāt perfektu bilanci, uzvarot visos aizvadītajos mačos.

Dāmu konkurencē uz pirmo vietu turnīra tabulā pakāpusies komanda "Karstās Smiltis", kas uzvarējušas visās četrās spēlēs, ar kopējo vārtu attiecību 30:7. Divu uzvaru tiesu no līderēm atpaliek "Saules Dūriens" un "Nost No Dīvāna", kurām gan abām ir pa vienai spēlei rezervē, taču abas pa reizei jau ir zaudējušas turnīra tabulas līderēm, līdz ar to par uzvaru būs grūti spēkoties. Seši punkti arī "L&L" komandai, taču šī vienība piedzīvojusi jau divus zaudējumus. Savukārt NND zaudējušas visas sešas spēles ar vārtu attiecību 17:66 un šai komandai būs grūti pakāpties augstāk par piekto vietu tabulā.

Vīru konkurencē pašlaik trīs komandas saglabājušas perfektu bilanci. B2 grupā uzvaras visās četrās spēlēs izcīnījuši "Intrex Serviss/Apelsīns" un FK "Vārme", savukārt B4 grupā perfekti spēlē "SC Druva" komanda, kas svinējusi uzvaras jau piecās aizvadītajās spēlēs. Ļoti spraigas cīņas novērojamas B1 grupā, kur pa desmit punktiem savākuši "JeNo" un "" Miks ar X", bet piektā vieta no līderiem atpaliek tikai par četriem punktiem. Arī B3 grupā novērojama līdzīga situācija, jo četru punktu robežās atrodas četras komandas.

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī pašlaik izvirzījies "Team RR/Biosteel" pārstāvis Krišjānis Zeps, kurš savācis 23 (15+8) punktus, pelnīti izpelnoties arī atsevišķu dienu labākā spēlētāja balvas. Punkts mazāk ir Pēterim Freimanim no "Intrex Serviss/Apelsīns", bet 20 punktus savākuši "SC Druva" līderis Mikus Freibergs un Henrijs Uzraugs no "Optibet".

Sieviešu konkurencē labākā punktu vācēja ir "Nost No Dīvāna" spēlētāja un Latvijas izlases kapteine Gunita Kārkliņa, kura savākusi 12 (9+3) punktus, turklāt to iespējusi tikai divos nospēlētājos mačos. Tikpat punktu (5+7) ir arī "Karstās Smiltis" uzbrucējai Lindai Dadajevai, bet Annija Aņikejeva no NND iespējusi 11 (9+2) punktus.