Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1452, Did:0, useCase: 3

Vasaras Florbola līgas spēles šogad "Arkādijas" sporta kompleksā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Vasaras Florbola līgas turnīra spēles, kas iepriekš notikušas Rīgā, atpūtas kompleksā "Lido", šovasar mainījušas norises vietu. Šogad mači no 6. jūnija līdz 30. jūlijam notiks Rīgā, "Arkādijas" sporta bāzē.

Vasaras Florbola līgā (VFL) šosezon spēles notiks četrās grupās - „Unihoc" Elites grupā vīriešiem, „Unihoc" grupā vīriešiem, „Zone lady" grupā sievietēm un „Zone Mix" grupā vīriešiem un sievietēm.

Viens no galvenajiem turnīra mērķiem ir popularizēt florbolu kā sporta veidu sabiedrības vidū. Tieši tādēļ izveidot "Zone MIX" grupa, kurā jaunie censoņi var spēlēt vienā komandā ar mammām un tētiem. Tāpat grupā savu varēšanu varēs izmantot arī darba kolektīvi vai kādas organizācijas pārstāvji, sportiskā garā stiprinot savas saiknes, kas vēlāk palīdzēs pamatdarbā. Protams, neiztikt arī bez augstākās raudzes spēlētāju līdzdalības turnīrā, kuriem izveidota atsevišķa "Unihoc Elites divīzija".

Katras grupas rezultatīvāko spēlētāju ar jaunās sezonas CC7 apaviem aplaimos "adidas", "Florbolam.lv" nodrošinās dāvanu karti Ls 150 vērtībā "Unihoc Elites" grupas uzvarētājiem, otrās vietas ieguvējiem piešķirot Ls 50 dāvanu karti. Aizmirsti netiks arī "Unihoc" grupas uzvarētāji, kā arī labākās komandas "Zone lady" un "Zone MIX" grupās.

"Unihoc Elite”, „Unihoc” un „Zone lady” grupās noteikts vecuma ierobežojums – 16 gadi. Turklāt „Unihoc” grupā vienas komandas sastāvā nevar būt vairāk nekā trīs Latvijas čempionāta virslīgas pagājušās sezonas spēlētāju. . „Zone MIX” grupā nosacījums ir komandas sastāvā iekļaut vismaz divas sievietes, kā arī noteikts minimālais vecums – 13 gadu.

Spēles tiks aizvadītas ar turnīra oficiālajām bumbiņām "CR8ER", kas ir arī oficiālās bumbiņas Starptautiskās Florbola federācijas (IFF) rīkotajos pasākumos. Ar tām spēlē arī Zviedrijas Superlīgā un prestižajā vasaras turnīrā „Czech Open”.

Mačus tiesās Nikolajs Boreiko un Māris Kumerdanks, bet galvenā tiesneša pienākumus veiks Alfrēds Kundziņš.

Turnīra norises laikā visiem tā dalībniekiem būs iespēja izmantot skaistumkopšanas salona "Rudais Mac" sniegtos pakalpojumus ar 15% atlaidi. Savukārt turnīra "afterparty" notiks restorāna/kluba "Kaļķu vārti" terasē 30.jūlijā.

Turnīrs šovasar notiks "Arkādijā", kas atrodas ļoti labā ģeogrāfiskajā vietā, jo sacensību norises vietai ērti piekļūt no jebkuras vietas, turklāt regulāri garām kursē arī sabiedriskais transports. Sacensības tiks aizvadītas uz sintētiskā gumijas seguma, pēc mačiem dalībniekiem būs pieejamas dušas, lai noskalotu sviedru lāses.

Plašāka informācija un komandu pieteikšanās VFL oficiālajā mājas lapā.

Turnīra atbalstītāji: „adidas”, „Florbolam.lv”, „Masita Sportwear”, „Masita sporta medicīna”, „Sportlat”, „Triobet”, restorāns-klubs „Kaļķu vārti”, Latvijas Florbola savienība, skaistumkopšanas salons „Rudais Mac”, "Concept design". Informatīvais atbalsts: "Florbolazinas.lv" un "Sportacentrs.com".