Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1.līgā vadībā FK "Rīga" un "Madona"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1.līgā vadībā FK "Rīga" un "Madona"
FK "Rīga"
Foto: fkriga.com

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas komandas aizvadījušas dažādu skaitu spēļu, bet katrā no apakšgrupām palicis tikai pa vienai komandai, kura vēl nav zaudējusi ne punkta – Centra grupā tā ir "Rīga", bet Vidzemes grupā - "Madona".

Pagājušajās brīvdienās 1.līgas komandas aizvadīja septiņas spēles. "Ogres Vilki" viesos ar 21:7 sakāva FK "Kalsnava", uzvarētāju rindās ar 7 (3+4) punktiem izcēlās divi spēlētāji – Uldis Čalpa un Elvijs Jankovskis. "Madona" viesos sīvā cīņā ar 8:7 pārspēja Kocēnu "Rubene-1", uzvaras vārtus guva Maksims Terehovs, par labāko madoniešu rindās tika atzīts Arvis Kreicbergs, bet starp kocēniešiem – trīs vārtu autors Ilvars Jackēvičs. "Jelgavas novads" viesos ar 8:2 sagrāva "LU/FS Masters", labākie spēlētāji – Gatis Zeps un Kaspars Elcis. SK "Babīte" viesojās Liepājā pie "Kurši 2", kur guva panākumu ar 9:5. Uzvarētāju rindās ar trim vārtu guvumiem izcēlās Armīns Lutkevics, bet par labāko tika atzīts Mārtiņš Lapsiņš. "Kurši 2" sastāvā labākā tituls tika Kārlim Pupilam. FK "Rīga" viesos ar 11:8 pārspēja "Jelgavas novadu". Starp rīdziniekiem labākais bija Matīss Briedis, kuram 4 (3+1) punkts, bet starp jelgavniekiem – vārtsargs Dāvis Čiekurs. FK "Ādaži" viesos tikai ar 5:4 pieveica "Burtnieku novads/Valka". Uzvarētāju sastāvā ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Jānis Boroduška, bet pretējā nometnē tikpat punktu Roberta Līviņam. "Kuldīga" viesos ar 9:7 apspēlēja "Ķekava 2". Uzvarētāju labā Einārs Ločmelis guva 5 (3+2) punktus, bet ķekaviešu rindās ar 6 (5+1) punktiem izcēlās Atis Lazdiņš.

Vīriešu 1.līgas rezultatīvākais spēlētājs šobrīd ir Mārtiņš Lapsiņš (SK Babīte), kura kontā jau 21 (10+11) punkts. Pa 17 punktiem guvuši Artis Urbanovičs (Kuldīga) un Atis Lazdiņš (Ķekava 2). Labākais starp vārtsargiem – Kaspars Urbāns (Rubene-1) ar 87.21 % atvairītu pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv