Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1. līgā aizvadītas pirmās izslēgšanas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1. līgā aizvadītas pirmās izslēgšanas spēles
"Ķekavas Bulldogs" izslēgšanas spēles uzsāka ar uzvaru viesos pār "Rubene-1"

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgā notika pirmās izslēgšanas spēles. Sērijā līdz divām uzvarām pirmā panākuma tikušas komandas "Latgale", "Ķekavas Bulldogs", FK "Madona" un FK "Ādaži".

Izslēgšanas spēlēs savā starpā tiekas: FK "Ādaži" ar "Valmiera/VOC", "Latgale" ar "Burtnieku novads/Valka", "Ķekavas Bulldogs" ar "Rubene-1" un "Jelgavas novads" ar FK "Madona".

24. februārī notika pirmā izslēgšanas spēle starp "Burtnieku novads/Valka" un "Latgale" - ar 12:1 pārliecinoši uzvarēja "Latgales" florbolisti. Daugavpiliešu rindās rezultatīvākais ar četriem vārtu guvumiem un vienu piespēli bija Mārtiņš Zaikovskis, bet Aleksandram Grehovam 5 (3+2) punkti. "Burtnieku novads/Valka" komandas labā vienīgos vārtus guva Ivars Kaužēns.

25. februārī tika aizvadītas divas spēles. Pirmajā ‘’Rubene-1’’ savā laukumā ar 4:7 piekāpās komandai "Ķekavas Bulldogs". Jau pirmā perioda laikā ķekavieši bija izvirzījušies vadībā ar 3:1. Otrajā trešdaļā mājinieki spēja izlīdzināt rezultātu - 3:3. Pēdējā periodā kocēnieši pat izvirzījās vadībā ar 4:3, bet ilgi nebija jāgaida, kad "Ķekavas Bulldogi" atspēlējās (4:4) un guva vēl trīs bezatbildes vārtus – 7:4. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Intars Labsvārds ar 4 (2+2) un Henrijs Uzraugs ar 2 (2+0) punktiem. Komanda "Rubene-1" rezultatīvākais bija Uģis Aleksans ar 2 (1+1) punktiem.

Dienas otrajā spēlē FK "Madona" savā laukumā ar 8:6 uzvarēja "Jelgavas novadu". Pirmais periods noslēdzās ar 3:2 par labu laukuma saiminiekiem. Otrās trešdaļas laikā FK "Madona" savu pārsvaru palielināja līdz 6:3. Trešās trešdaļas sākumā viesiem izdevās vienus vārtus atgūt (4:6), uz ko laukuma saimnieki atbildēja ar diviem precīziem metieniem - 8:4. Līdz spēles beigām "Jelgavas novada" florbolisti iemeta vēl divus vārtus 6:8, bet atņemt uzvaru madoniešiem nespēja. Madonas komandā rezultatīvākie bija Rihards Dainis ar 4 (3+1) un Arvis Kreicbergs ar 3 (1+2) punktiem. Zemgales komandā ar "hat-trick" izcēlās Imants Lastovskis.

26. februārī FK "Ādaži" ar 12:1 sagrāva "Valmiera/VOC" florbolistus. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 2:1, bet otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki bija precīzi astoņas reizes pēc kārtas - 10:1. Spēle noslēdzās ar graujošu rezultātu - 12:1. Komandā "Ādaži" rezultatīvākais ar pieciem vārtu guvumiem bija Gatis Miglāns, Tomam Pilikseram 3 (2+1), Valteram Streļuksim 3 (1+2) punkti.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Manteniece
floorball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja