Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/VOC" izrauj uzvaru Kalsnavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Valmiera/VOC" izrauj uzvaru Kalsnavā
Foto: fk-valmiera.lv

Vakar tika aizvadīta viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgas spēle, kurā "Valmiera/VOC" viesos ar 6:5 pārspēja "Kalsnavu". Uzvaras vārtus pamatlaika 58. minūtē iemeta Elvijs Beikmanis.

Cīņa, kas notika Kalsnavas pamatskolas sporta zālē, bija ļoti sīva un ritēja punkts punktā. Rezultātu jau 19. sekundē, pie tam – spēlējot skaitliskajā mazākumā, atklāja mājinieki, kuru rindās izcēlās Guntis Džeriņš. Pēc pirmā perioda uz tablo bija līdzsvars – 3:3, arī pēc otrās trešdaļas rezultāts joprojām bija neizšķirts. Pēdējā perioda sākumā FK "Kalsnava" pēc Mareka Dzenovska precīza metiena jau kārtējo reizi izvirzījās vadībā (5:4), tomēr valmierietis Elvijs Beikmanis drīz vien atjaunoja līdzsvaru (5:5), bet nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām viņš arī guva, kā vēlāk izrādījās, uzvaras vārtus – 6:5.

Valmieriešu komandā neviens, izņemot Beikmani, kuram 2 (2+0), neguva vairāk par vienu punktu. Kalsnaviešu labā Mareks Dzenovskis iemeta trīs vārtus, trīs rezultativitātes punkti arī Guntim Džeriņam, bet divi – Marekam Aršvilam.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2011-09-24 17:35, pirms 13 gadiem
Guntis Džeriņš uz florbolu pārgājis?