Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"Jelgavas novads" divreiz pārspēj "Babīti"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Jelgavas novads" divreiz pārspēj "Babīti"
Foto: Jānis Slišāns

Vakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgā notika viena spēle, kurā spēkiem mērojās komandas "Jelgavas novads" un "Babīte". Aizraujošā cīņā pie panākuma ar 6:5 tika zemgalieši, uzvaras vārtus gūstot Edgaram Lapkovskim.

Mačā, kas notika Spuņciemā, rezultātu jau 5. minūtē atklājas mājinieki (1:0), bet pirmais periods noslēdzās neizšķirti – 2:2. Pēc otrās trešdaļas minimāls pārsvars (4:3) bija babītiešiem, arī pēdējā perioda vidū viņi vēl atradās vadībā ar 5:4. 49. minūtē viesiem pēc Edgara Janoviča precīza metiena kārtējo reizi izdevās panākt izlīdzinājumu (5:5), bet 59. minūtē "Jelgavas novada" spēlētāja Reiņa Kundziņa piespēle atrada Edgaru Lapkovski un SK "Babīte" vārtsargs bija bezspēcīgs – viesi varēja svinēt uzvaru ar 6:5. Uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem rezultatīvākais bija Edgars Janovičs, bet "Babītes" sastāvā ar "hat-trick" izcēlās Reinis Millers.

Divas spēles 1. līgā notika aizvadītās nedēļas nogalē. "Jelgavas novads" savā laukumā tikās ar SK "Babīte" un uzvarēja ar 10:6. Uzvarētāju labā piecus vārtus guva Edgars Bērziņš, bet trīs punkti Gata Zepa kontā. Babītiešu sastāvā ar triju vārtu guvumu izcēlās Matīss Sīpols.

Izmantotie resursi:
floorball.lv