Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1.līgas finālā "LIELVĀRDE/FANS" pret "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1.līgas finālā "LIELVĀRDE/FANS" pret "Rubene-1"
"LIELVĀRDE/FANS"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vakar par otru komandu, kas cīnīsies par Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas čempiones titulu, kļuva Kocēnu "Rubene-1", kas pusfināla sērijas trešajā mačā pārspēja "LU/FS Masters" florbolistus. Kocēniešus turnīra finālā jau kopš pagājušās nedēļas gaidīja "LIELVĀRDE/FANS", kas pusfināla sērijā ar 2:0 uzvarēja "FK Rīga-1".

Pusfināla sērijas abas spēles starp "FK Rīga-1" un "LIELVĀRDE/FANS" notika Lielvārdes novada sporta centrā, jo to par savu mājas spēļu vietu šosezon bija izvēlējušies ne tikai rīdzinieki, bet arī lielvārdieši. Pirmajā spēlē, kurā mājinieces lomā bija Lielvārdes komanda, "LIELVĀRDE/FANS" svinēja samērā pārliecinošu uzvaru ar 6:3. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Mārtiņš Kavoss, kurš atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem. Otrā mača lielāko daļu vadībā atradās "FK Rīga-1" florbolisti, kuriem vēl minūti un piecas sekundes pirms pamatlaika beigām bija divu vārtu pārsvars - 6:4. Lielvārdieši nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un spēja panākt izlīdzinājumu - 6:6. Jau papildlaika 1.minūtē uzvaras vārtus "LIELVĀRDES/FANS" labā guva Krists Bitenbinders, dodot savai komandai iespēju jau debijas sezonā cīnīties par čempionu kausu. Labākā spēlētāja godā Krists Bitenbinders, kuram šajā mačā divi goli, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Niks Blumfelds.

Pašreizējā vīriešu 1.līgas čempione "LU/FS Masters" pusfināla sēriju pret "Rubene-1" sāka ar uzvaru Rīgas Olimpiskajā sporta centrā - 4:2. Labākā spēlētāja godā rīdzinieku vārtsargs Emīls Ērglis, kurš atvairīja 40 pretinieku metienus. Sērija turpinājās Kocēnu sporta namā, tās otrajā mačā uzvaru ar 6:5 svinēja "Rubene-1", izšķirošais vārtu guvums Renāra Jēkabsona kontā, bet labākā spēlētāja titulu saņēma Kocēnu komandas vārtsargs Roberts Trepšs, kurš atvairīja 33 pretinieku metienus. Sērijas izšķirošā spēle norisinājās 19.martā. Pēdējā perioda vidū "Rubene-1" florbolistiem bija tikai vienu vārtu pārsvars (6:5), bet atlikušajā laikā tika gūti vēl septiņi vārti un kocēnieši svinēja pārliecinošu uzvaru ar 12:6, sērijā gūstot panākumu ar 2:1 un nodrošinot sev vietu finālā. Par labāko spēlētāju tika atzīts Leo Lapiņš, kura kontā četri goli.

Spēles par vīriešu 1.līgas medaļām notiks 26.martā Lielvārdes novada sporta centrā. Spēļu sākuma laiks vēl tiks precizēts.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-24 00:04, pirms 8 gadiem
sportists32 rakstīja: Tizlā Rubene
aizbrauc uz Rubeni un pasaki to acis Rubeniesiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-26 23:54, pirms 8 gadiem
Ksenzovs malacis nokārtoja uzvaru Rubenei,apsveicam ar uzvaru pār Lielvārdi u16