Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1.līgas pusfinālā uzvara "Madonai" un "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1.līgas pusfinālā uzvara "Madonai" un "Rubene-1"
"Rubene-1"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Pirmās pusfināla spēles aizvadītas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgā. "Rubene-1" savā laukumā ar 3:2 pārspēja FK "Rīga" florbolistus, bet "Madona" viesos ar 6:2 bija pārāka par SK "Babīte".

FK "Rīga" Kocēnu sporta namā notikušās spēles pirmajā pusē bija izvirzījies vadībā ar 2:0. Atlikušajā laikā vārtus guva tikai "Rubene-1" florbolisti. Izlīdzinājumu panāca (2:2) un uzvaras golu kocēniešu labā iemeta Ilvars Jackēvičs (3:2), kurš savā komandā tika atzīts par labāko spēlētāju. Rīdzinieku rindās tāds pats gods tika Kārlim Vitkovskim.

Spuņciemā aizvadītajā spēlē starp SK "Babīte" un "Madonu" pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrās trešdaļas sākumā vadībā ar 1:0 izvirzījās babītieši. Uz to Madonas florbolistiem atbildēja ar sešiem pēc kārtas gūtiem goliem. Mača galarezultāts – 6:2 par labu "Madonai". Uzvarētāju labā divus vārtus guva Rihards Dainis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Valdis Jukna. Labākā spēlētāja tituls Babītes komandas rindās tika Gintam Vīnbergam.

Pusfināla sērija turpināsies līdz vienas komandas divām uzvarām. "Madona" un SK "Babīte" savu otro spēli aizvadīs 20.martā, bet "Rubene-1" un FK "Rīga" – 23.martā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-03-20 09:20, pirms 11 gadiem
MADONA ČEMPIONI !!!