Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Pirmajā līgā uzvar FK "Madona", SK "Babīte" un "Ķekava 2"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirmajā līgā uzvar FK "Madona", SK "Babīte" un "Ķekava 2"
SK "Babīte"
Foto: floorball.lv

Šīs nedēļas nogalē startēja Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgas turnīrs. Tika aizvadītas trīs spēles, kurās pie uzvarām tika FK "Madona", SK "Babīte" un "Ķekava 2" florbolisti.

Divi mači notika jau vakar. "Madonas" florbolisti viesos ar 6:2 pārspēja "Valmiera/VOC". Uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Edgars Gailums. Neviens cits spēlētājs ne Madonas, ne Valmieras komandā neguva vairāk par vienu punkttu.

Otrajā spēlē SK "Babīte" uzņēma "Ķekavas Bulldogs" un uzvarēja ar 10:6. Babītiešu sastāvā neapturams bija Valērijs Brīveris, kura rēķinā četri goli. Ar 3 (2+1) rezultativitātes punktiem viņam piepalīdzēja Matīss Sīpols, bet divi vārti Reiņa Millera kontā. Ķekaviešu rindās ar "hat-trick" izcēlās Oskars Eglītis, 3 (1+2) punktus savāca Matīss Ziemelis.

Vienīgajā šovakar notikušajā mačā "Ķekava 2" uzņēma "Jelgavas novadu", ko uzvarēja ar 8:3. Galvenie ķekaviešu uzvaras kaldinātāji bija Rūdolfs Blūms ar 4 (2+2) un Atis Lazdiņš ar 3 (3+0) punktiem. Jelgavnieku labā divus vārtus iemeta Imants Lastovskis.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2011-09-18 23:46, pirms 13 gadiem
IZDARAM KOPĀ!
BULDOGI SATURĀS!