Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

FK "Valka" trenera komentārs pēc spēles pret FK "Jūrmala"

Sadarbībā ar FK "Valka" mājas lapu piedāvājam interviju ar komandas treneri Ivaru Jēkabsonu. Īsajā komentārā treneris stāsta par zaudējuma iemesliem un komandas attieksmi. 14. novembrī, Bulduros, FK "Jūrmala" ar 6:2 uzvarēja FK "Valka".

FK "Valka" treneris Ivars Jēkabsons: "Pirmo periodu zaudēja 2-1. Komanda, man liekas, pārāk daudz respektēja pretinieku, bija iedomājušies, ka tos uzvarēt nav iespējams. Otro periodu zaudēja 0:2 (sliktākais spēles periods). 3 periodā nebija kur atkāpties, sākām ļoti aktīvi, iesitām vienus vārtus 2:4 pēc tam bija vēl iespējas (ļoti labas). Nerealizējām un pretinieks iesita mums. Nesaku, ka būtu uzvarējuši, pretinieks tiešām spēcīgs, bet rezultātam bija jābūt 5:6 un pie tāda rezultāta visiem kājas sāktu trīcēt un viss varēja gadīties. Labākais spēlētājs Aleksejs. Aizsardzība līmenī, jūta, ka nav Mārcis. Uzbrukums-klusē pēc uguņošanas pret Babīti, piepildījās tas, no kā baidījos. Laikam visas pilnās patronas izšautas pret Babīti. Uztraukumam nav pamata-esam uz pareizā ceļa. Darbs! Darbs! Darbs!”

P.S. Teksts nav koriģēts vai kā citādi mainīts, tāpēc jau iepriekš atvainojamies par kvalitāti!

Izmantotie materiāli: Florbola klubs “Valka”