Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Austruma un Zaicevs - BaltAUDIO janvāra spēlētāji

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Austruma un Zaicevs - BaltAUDIO janvāra spēlētāji
Linda Austruma (Irlava/Tukums)
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta 1.līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Par labāko sieviešu 1.līgā atzīta uzbrucēja Linda Austruma (Irlava/Tukums), bet vīriešu 1.līgā – uzbrucējs Lauris Zaicevs (Rubene-1). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu BaltAUDIO.

Sieviešu florbola komanda "Irlava/Tukums" ar Lindu Austrumu sastāvā janvārī aizvadīja divas spēles, abās izcīnot uzvaras. Irlavas un Tukuma florbolistes pagarinājumā ar 4:3 pārspēja LiepU (Lindai divas rezultatīvas piespēles) un ar 5:4 pieveica Inčukalna "Coyote" (Lindai trīs vārti, tostarp arī uzvaras gols). "Irlava/Tukums" šobrīd ir 17 punkti un 5.vieta, bet Linda Austruma ar 22 (14+8) punktiem ir rezultatīvākā savā komandā.

Vīriešu 1.līgas Vidzemes grupas komanda "Rubene-1" (Kocēni) ar Lauri Zaicevu sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs spēles, un visās uzvarēja. Kocēnieši ar 6:2 uzvarēja "Jelgavas novadu" (Laurim viena rezultatīva piespēle), ar 5:4 pārspēja "Kuldīgu", kā arī ar 14:2 sakāva Liepājas "Kurši 2" (Laurim vēl viena rezultatīva piespēle). Šajā sezonā Lauris Zaicevs guvis jau 27 (11+16) punktus un savā komandā ir otrais rezultatīvākais. Kocēnu "Rubene-1" Vidzemes grupā ar 29 punktiem atrodas turnīra tabulas 2.vietā.

BaltAUDIO