Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

1.līgas vadībā "Lekrings-1", "Apelsīns/Talsi" un "SK Babīte"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

1.līgas vadībā "Lekrings-1", "Apelsīns/Talsi" un "SK Babīte"
"Lekrings-1"
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas komandas aizvadījušas dažādu spēļu skaitu – no vienas līdz trim. Līdz šim vislabāk veicies Cēsu "Lekringam-1", "Apelsīnam/Talsiem" un "SK Babīte" – pa divām uzvarām divos mačos.

"Lekrings-1" ar 11:5 sakāva komandu "Rīga-1" (labākais spēlētājs – Edgars Balodis, 3 (2+1) punkti), bet ar 10:8 pārspēja Kocēnu "Rubeni-1" (labākais – triju vārtu autors Emīls Mihailovs). "Apelsīns/Talsi" ar 8:2 uzvarēja "Rīgas Stradiņa universitāti" (labākais – vārtsargs Kristiāns Ķīlis, kurš atvairīja 26 pretinieku metienus), kā arī ar 8:5 pieveica "Kuršus 2" (ar "hat-trick" izcēlās un labākā spēlētāja balvu saņēma Mārtiņš Klints). "SK Babīte" ar 9:7 pārspēja "Kuršus 2" (labākā spēlētāja balva tika divu piespēļu autoram Kasparam Vasaraudzim, bet rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Edgars Haferbergs) un ar 3:2 pieveica "Kuldīgu" (uzvaras vārtu autors – Kārlis Kvāls).

Vīriešu 1.līgas rezultatīvākais spēlētājs ar 12 (6+6) punktiem ir Toms Rislings (FK "Ogres Vilki"), pa 7 punktiem guvuši Uvis Norde (Apelsīns/Talsi) un Jānis Levanovičs (SK Līgatne). Starp līgas vārtsargiem vislabāk veicies kuldīdzniekam Emīlam Čalkovam – 90.91% atvairītu metienu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2014-10-12 17:58, pirms 10 gadiem
Cēsis + Florbols = Čempioni!!!!