Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Pirmie BaltAUDIO spēlētāji – U.Skakovska un M.Lapsiņš

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pirmie BaltAUDIO spēlētāji – U.Skakovska un M.Lapsiņš
Ulrika Skakovska (FK Ādaži)
Foto: rigaslauvas.lv

Pirmo reizi Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi arī Latvijas čempionāta 1.līgas labākos spēlētāju. Oktobrī par labāko sieviešu 1.līgā atzīta Ulrika Skakovska (FK Ādaži), bet vīriešu 1.līgā – Mārtiņš Lapsiņš (SK Babīte). Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu BaltAUDIO.

Pagājušajā mēnesī uzbrucēja Ulrika Skakovska sieviešu 1.līgas debitantes "Ādaži" sastāvā aizvadīja abas spēles, kurās tika izcīnītas pārliecinošas uzvaras. Ādažnieces savā laukumā ar 19:2 sagrāva "Krustpils" florbolistes (Skakovskais 8 (6+2) punkti un labākās spēlētājas tituls), bet viesos ar 9:0 sakāva LiepU (Skakovskai 6 (2+4) punkti). Oktobra divās spēlēs U.Skakovskai 14 (8+6) punkti, bet visā turnīrā – 17 (10+7) punkti un līgas otrās rezultatīvākās spēlētājas gods. Skakovskas komanda FK "Ādaži" trīs aizvadītajās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras un kopā ar Kocēnu "Rubeni" turnīra tabulā dala 1. un 2.vietu.

SK "Babīte" ar uzbrucēju Mārtiņu Lapsiņu sastāvā oktobrī aizvadīja četras spēles, kurās izcīnīja trīs uzvaras, kā arī piedzīvoja vienu zaudējumu. Savā laukumā ar 10:6 tika pārspēta "Kuldīga" (Lapsiņam 5 (4+1) punkti), bet ar 10:7 - "Ķekava 2" (Lapsiņam 3 (1+2) punkti un labākā spēlētāja tituls). Viesos ar 9:5 tika pieveikta "Kurši 2" (Lapsiņam 2 (0+2) punkti un arī šajā mačā viņš tika atzīts par labāko savā komandā), bet ar 5:6 zaudēts FK "Rīga" (Lapsiņam 3 (2+1) punkti). Pagājušā mēneša laikā M.Lapsiņš guva 13 (7+6) rezultativitātes punktus, bet visā turnīrā viņam jau 21 (10+11) punkts un līgas rezultatīvākā spēlētāja gods. Turnīra tabulā SK "Babīte" šobrīd kopā ar "Kuldīgu" dala 2. un 3.vietu.

BaltAUDIO

Izmantotie resursi:
floorball.lv