Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

1. līgā panākumi "Ķekavas Bulldogs" un "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

1. līgā panākumi "Ķekavas Bulldogs" un "Rubene-1"
"Rubene-1"
Foto: www.floorball.lv

Šīs nedēļas nogalē aizvadītas arī divas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgas spēles. Centra reģiona turnīrā "Ķekavas Bulldogs" ar 12:5 sagrāva "Ķekava 2", bet Vidzemes reģiona turnīrā "Rubene 1" ar 11:2 sakāva "Valmiera/VOC".

Ķekavas derbijā pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo vēl bija neizšķirts – 2:2. Otrās trešdaļas laikā buldogi jau izvirzījās vadībā ar 6:3, bet pēc pēdējā perioda viņu pārākums vairs neradīja nekādas šauba – 12:5. Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Henrijs Uzraugs, Intars Labsvārds un Matīss Ziemelis, bet "Ķekava 2" rindās ar diviem vārtiem izcēlās Dāvis Vegners.

Arī spēlē, kas norisinājās Vidzemes Olimpiskajā centrā, pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija identisks – 2:2. Mača turpinājumā gan vārtus guva tikai viesi – otrajā periodā "Rubene 1" florbolisti iemeta četrus golus, bet pēdējā – vēl piecus. Kocēnu komandā ar pieciem vārtiem izcēlās Ritvars Bērziņš, bet trīs rezultatīvas piespēles Roberta Saulīša kontā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv