Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" septītā vieta

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubenei" septītā vieta
"Rubene" florbolistes
Foto: Mārtiņš Šults

"Rubene" florbolistes izcīnījušas septīto vietu Eiropas čempionvienību kausa izcīņas finālturnīrā Šveicē. Cīņā par septīto vietu mūsējās ar 6:3 pieveica Dānijas klubu "Outlaws".

Atgādināsim, ka "Rubene" savā apakšgrupā zaudēja visas trīs grupas spēles, taču vakar prata izcīnīt savu pirmo uzvaru. Maču pret dānietēm latvietes uzsāka ļoti pārliecinoši, pirmajās desmit minūtēs gūstot četrus(!) bezatbildes vārtus.

Turpinājumā mūsējās guva vēl vienus vārtus, taču arī dānietes negrasījās padoties, noslēdzot periodu ar diviem vārtu guvumiem. Pēc uguņošanas pirmajā trešdaļā abas komandas turpinājumā sakārtoja aizsardzību, gūstot katra pa vārtiem.

Pēdējā spēlē divus vārtus "Rubene" labā iemeta Kristīne un Edīte Bankavas, bet vienus vārtus guva Rita Sevastjanova, kā arī Evita Rudzīte. Rezultatīvākā šajā turnīrā mūsu komandai bija Edīte Bankava, kuras kontā pieci punkti (4 vārti + 1 piespēle).

Mūsu komandai mazliet nepaveicās ar izlozi, jo visas trīs mūsu komandas grupas pretinieces bija ievērojami stiprākas par otras grupas komandām. To tās pierādīja mačos ar otras grupas pretiniecēm, jo par čempionēm kļuva "IKSU" florbolistes, bet otro vietu ieņēma "Balrog". Abas šīs komandas spēlēja grupā kopā ar "Rubeni".

Izmantotie resursi:
efc2008.ch

  -1 [+] [-]

, 2008-10-12 19:12, pirms 16 gadiem
Outlaws

a kur dangers?

  -1 [+] [-]

, 2008-10-12 19:27, pirms 16 gadiem
dexters4 rakstīja: Outlaws

a kur dangers?
danger ir tev biksēs

  +5 [+] [-]

, 2008-10-12 19:48, pirms 16 gadiem
ma.be rakstīja: danger ir tev biksēs

     [+] [-]

, 2008-10-24 21:19, pirms 16 gadiem
nuuu gan