Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Lekringam" pirmā uzvara, "Rubenei" – otrais zaudējums

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekringam" pirmā uzvara, "Rubenei" – otrais zaudējums
"Lekrings"
Foto: Renārs Buivids

Šovakar savas otrās Eiropas čempionvienību kausa izcīņas grupu spēles Dānijas pilsētā Fredrikshavnā aizvadīja Cēsu "Lekrings" un Kocēnu "Rubene". Ja cēsniekiem ar 4:2 izdevās pārspēt mājiniekus - dāņu klubu "Rødovre FC", tad kocēnietes sīvā cīņā ar 0:2 piekāpās somu komandai SC "Classic".

"Lekrings" vadībā izvirzījās jau mača otrās minūtes sākumā, kad pretinieku vārtsargu pārspēja Andris Malkavs – 1:0, rezultatīva piespēle Mārtiņam Rajeckim. Ļoti veiksmīgs latviešiem bija otrās trešdaļas sākums, kad nepilnu triju minūšu laikā mūsējie guva trīs vārtus, panākdami solīdu pārsvaru – 4:0. Vārtus iemeta Jānis Freivalds no Ivo Preisa piespēles, Aleksandrs Abramovs no Matīsa Kligina piespēles un Toms Rīsmanis no Andra Malkava piespēles. Kā izrādījās, tie bija pēdējie "Lekringa" goli šajā spēlē, jo pretinieki ievērojami aktivizējās uzbrukumā, otrajā un trešajā periodā gūdami pa vieniem vārtiem (4:2), tomēr nespēdami cēsniekiem atņemt pirmo uzvaru turnīrā. Par labāko spēlētāju "Lekringa" sastāvā tika atzīts Andris Malkavs. Spēli vēroja 114 skatītāju.

Tieši tajā pašā laikā Kocēnu "Rubenes" meitenes mērojās spēkiem ar Somijas čempionvienību SC "Classic". Jāatzīst, ka pretiniecēm bija ievērojams pārsvars, tāpēc par panākumu jāuzskata arī tas, ka mūsējās veselus divus periodus spēja nosargāt savus vārtus neieņemtus. Pirmo reizi mūsējo vārtsardze Dace Rumbiņa pēc somiešu metiena kapitulēja 44.minūtē, bet otro – 51.minūtē. Tieši viņa arī tika atzīta par labāko Latvijas komandas spēlētāju. Spēli klātienē noskatījās 93 līdzjutēji.

Rīt, grupu turnīra pēdējā dienā, "Lekrings" tiksies ar vācu UHC "Sparkasse Weissenfels", bet "Rubenes" meitenes spēkosies ar mājiniecēm - dāņu "Frederikshavn Bulldogs".

Eiropas čempionvienību kausa izcīņa:

"Lekrings" – "Rødovre FC" 4:2 (1:0, 3:1, 0:1)

"Rubene" – SC "Classic" 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Izmatotie resursi: efc2009.org

  +4 [+] [-]

, 2009-10-15 20:52, pirms 15 gadiem
Apsveicu Lekringu! Skatītāju gan pat mazāk kā uz LČ Virslīgu.

     [+] [-]

, 2009-10-16 07:38, pirms 15 gadiem
Ari sodien Rubene zaudes pret energokompleksu!

     [+] [-]

, 2009-10-16 21:44, pirms 15 gadiem
ar4iks rakstīja: Ari sodien Rubene zaudes pret energokompleksu!
Kuraa liigaa un kura komanda?Rubenes meiteneem sodien nav spele ar energokomleksa dzekiem.