Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Pret Šveices čempioniem bez variantiem

Jānis Celmiņš

Pret Šveices čempioniem bez variantiem
Lekrings florbolisti
Foto: Kaspars Arājs

Pirmo periodu pret Šveices čempioniem "SV Wiler Ersigen" līdzvērtīgi nospēlēja "Lekrings", taču turpinājums izvērtās par lielu murgu un Eiropas Čempionvienību kausa spēle par trešo vietu noslēdzās ar graujošu 13:2 šveiciešu labā.

Spēlē pret Šveices čempioniem, kas šīs sezonas valsts čempionātā uzvarējuši visās piecās notikušajās spēlēs, "Lekrings" vārtos stājās Ervīns Apinis, kurš līdz šim laukumā bija izgājis tikai, lai atvairītu vienu soda metienu. Tāpat spēlēt ļāva Kristapam Vasiļjevam un Ivaram Rancānam, kuri līdz šim spēlēja maz vai nemaz.

Jau mača trešajā minūtē cēsnieki nopelnīja nu jau kārtējo noraidījumu un šveicieši ar zibenīgu izspēli raidīja bumbiņu vārtu tuvajā augšējā stūrī. Septītajā minūtē aizsargi nenoturēja savu vārtu priekšu, kad bumbiņu gar vārtiem raidīja šveiciešu kapteinis Kristofs Hofbauers un Filips Fankhauzers. Izdevības gan netrūka arī cēsniekiem. Toms Rīsmanis izskrēja viens pret vārtsargu, taču pēdējā brīdī nolēma izdarīt piespēli, bet Mārtiņš Jarohovičs no vārtu priekšas meta vārtsargam vēderā. 13.minūtē Apini ar metienu no tālas distances pārsēja Jonas Šnēbergers. Tikmēr cēsnieki neizmantoja kārtējo izgājienu pret vārtsargu, šoreiz Mārtiņš Rajeckis, kurš pats sev izveidoja ideālo pozīciju, kurai pietrūka sekmīgs noslēgums. Perioda izskaņu "Lekrings" nospēlēja veiksmīgi. Vispirms Arta Malkava uzmetienu uz vārtiem atvairīja šveiciešu vārtsargs, taču atkārtotu metienu Mārtiņa Jarohoviča izpildījumā viņš vairs nevarēja tvert. Pagāja nepilna minūte, kad Andris Malkavs pie kreisā vārtu staba izspēlēja bumbiņu nedaudz atpakaļ Tomam Rīsmanim, kura metiens vārtu tālajā devītniekā bija sekmīgs – 2:3. "Lekrings" neapstājās un pēc Andra Malkava metiena bumbiņa lidoja nedaudz garām vārtiem. Pēdējā minūtē netverams metiens padevās Kristofam Hofbaueram.

Līdzīgi kā vakardienas spēlē pret somiem, otrajā periodā cēsnieki viens pēc otra varēja doties uz noraidīto soliņa. Kad sodu izciest devās Mārtiņš Druvkalns, šveiciešiem vajadzēja divreiz vairāk laika kā pirmajā reizē, kad tika realizēts viena cilvēka pārsvars – divas sekundes... Seko Mārtiņa Zicmaņa noraidījums un sestie zaudētie vārti, bet septītos vārtus komanda ielaiž, kad seko piespēle no aizvārtes – 2:7 spēles 28.minūtē. Perioda vidū Mārtiņa Druvkalna metienu vārtsargs skar, pēc tam bumbiņai trāpot pa vārtu pārliktni. Perioda 14.minūtē Aleksandrs Abramovs saņēma piecu minūšu noraidījumu par sitienu pretiniekam. Lai gan četras minūtes garajā noraidījumā izdevās izturēt, divas pašu kļūdas maksāja vārtu zaudējumus, līdz ar to pēc diviem periodiem spēles liktenis bija praktiski izšķirts – 2:9.

Trešo periodu "Lekrings" sāka ar Gunti Bundzenieku vārtos, taču arī viņam īsti veiksmīgi neizdevās ieiet spēlē, jo jau pirmajā minūtē bumbiņu viņa vārtos no gaisa trieca Deivs Vitvers, bet pusotru minūti vēlāk šveicietis izmeta bumbiņu caur vārtsarga kājām. Perioda vidū šveicieši laukuma centrā atbruņoja Andri Malkavu un sekojošajā pretuzbrukumā tika izspēlēta kombinācija līdz tukšiem vārtiem. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu šveiciešu uzvaru 13:2.

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv

Slēpts komentārs: wilwood
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-18 12:45, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: lupatas. Ja neprot speeleet kaadeelj tad vispaar censties?
ja neko nesaproti, tad labāk neko neraksti!
šveice tomēr ir pārāka!

  +2 [+] [-]

, 2009-10-18 12:45, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: lupatas. Ja neprot speeleet kaadeelj tad vispaar censties?
bac ko raudi tie sveiciesi ir profesionāli,bet mūsējie strādā,un spēlē japriecajas ka tik labs rezultats vispar ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-18 13:16, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: lupatas. Ja neprot speeleet kaadeelj tad vispaar censties?
Tevi regulāri sit?.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-18 14:58, pirms 15 gadiem
guncha24 rakstīja: desmit gadi atpakalj taadi rez. nebija. florbols latvijaa iet gar zemi.
paskaties citigak kadi rezultati bija desmit gadus atpakal pirms gudri runaa!!!

     [+] [-]

, 2009-10-18 15:47, pirms 15 gadiem
guncha24 rakstīja: desmit gadi atpakalj taadi rez. nebija. florbols latvijaa iet gar zemi.
draugs tu kļūdies - 10 gadi atpakaļ Hanzas maiznīca zaudēja 1:13, 2:14, 2:8, un par septīto vietu 3:4

en.wikipedia.org

     [+] [-]

, 2009-10-18 23:39, pirms 15 gadiem
Pirms spēles vēl naivi liku uz uzvaru,bet pirmie vārti jau grāva visas ilūzijas. Metienu attiecība vien jau par kko liecina. Bet par augsto ceturto vietu arī šampi var iedzert... Lai gan pie šāda rezultāta ieteiktu ko stiprāku... Priekā!

     [+] [-]

, 2009-10-19 08:21, pirms 15 gadiem
Hips-hops dirka

     [+] [-]

, 2009-10-21 14:59, pirms 15 gadiem
gangsta 10 tu ar lkm ka daudz ko zini, ja runā par florbolistiem kā profesionāļiem!!!