Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR un "Virtus.pro" "Major" ceturtdaļfinālā tiksies ar Dānijas "Heroic"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR un "Virtus.pro" "Major" ceturtdaļfinālā tiksies ar Dānijas "Heroic"
Mareks Gaļinskis jeb YEKINDAR. Foto: ESL

Cīņu par vienu miljonu ASV dolāru Stokholmas "Major" turnīrā ceturtdien turpinās Latvijas esportists Mareks YEKINDAR Gaļinskis, kurš kopā ar "Virtus.pro" sasniedzis turnīra ceturtdaļfinālu. Izloze lēmusi, ka tajā Gaļinskim un VP būs jāmērojas spēkiem ar pasaules piekto labāko komandu "Heroic". Mačs ceturtdienas pēcpusdienā sāksies 17:30 pēc Latvijas laika.

Vakardienas uzvara pār "FaZe Clan" un citu latvieti Helviju broky Saukantu nodrošinājusi "Virtus.pro" vismaz 70 tūkstošus ASV dolāru. Uzvara ceturtdaļfinālā nozīmētu vēl papildus 70 tūkstošus, iekļūšana finālā kopā garantētu 300 tūkstošus, bet uzvarētājkomanda iegūs vienu miljonu ASV dolāru.

"Virtus.pro" un "Heroic" mača uzvarētāja pusfinālā sestdien cīnīsies ar "G2 Esports" un mājnieku "Ninjas In Pyjamas" cīņas uzvarētāju. Pretējā zarā piektdien cīnīsies viena no online ēras labākajām komandām "Gambit Esports" un FURIA, kamēr ceturtdaļfinālus noslēgs divu pasaules labāko spēlētāju divcīņa - Oleksandrs s1mple Kostiļevs un "Natus Vincere" cīnīsies pret Metjū ZywOo Erbūtu un "Vitality".

Jāpiezīmē, ka šī būs pirmā reize kopš Covid-19 pandēmijas sākuma, kad mačs norisināsies ar skatītājiem klātienē. Ja priekšsacīkstes turnīram norisinājās studijā, tad izšķirošie mači notiks "Avicii" arēnā. Paredzams, ka katru cīņu varētu apmeklēt ap 16 tūkstošiem skatītāju.

Rītdienas mača tiešraidi latviešu valodā būs iespējams vērot GOEXANIMO Youtube kanālā.