Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

UFC 293: Adesanja titulu aizstāvēs pret Striklandu

Rolands Eliņš

UFC 293: Adesanja titulu aizstāvēs pret Striklandu
Izraels Adesanja izpilda sitienu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Cīņu sporta organizācija UFC paziņojusi, ka par nākamo vidējā svara čempiona Izraela Adesanjas izaicinātāju kļuvis Šons Striklands. Viņu cīņa norisināsies UFC 293 cīņu šovā devītajā septembrī Sidnejā, Austrālijā.

ESPN vēsta, ka UFC sākotnēji bija cerējusi Izraelam Adesanjam pretiniekos septembrī nozīmēt Roberta Vitakera un Drikus du Plesis dueļa uzvarētāju. Šajā cīņā pirms mēneša iespaidīgi uzvarēja du Plesis, DĀR sportists, kuram pēc cīņas arī bija tieša konfrontācija ar Adesanju.

Taču du Plesis šobrīd cīnās ar kājas savainojumu un septembra cīņai nebūtu gatavs, kamēr Adesanja vēlējās saglabāt savu vietu UFC 293 cīņu šovā, kas paredzēts Austrālijā, tuvu Adesanjas pārstāvētajai Jaunzēlandei.

Līdz ar to par viņa izaicinātāju tika izvēlēts nākamais rindā, un par to kļuvis Šons Striklands, šonakt paziņoja UFC vadība.

Striklands (27-5) izlikts piektajā vietā UFC rangā šajā svara kategorijā. Viņš 2022. gadā cieta divus zaudējumus, jau pirmajā raundā piekāpjoties Aleksam Pereiram un pēc tam ar tiesnešu dalītu lēmumu zaudējot Džaredam Kanonam. Taču šī gada pirmajā pusē viņš atguvies un ticis pie divām uzvarām pēc kārtas.

Striklandam šī būs pirmā cīņa par UFC čempiona jostu, kamēr Adesanjas (24-2) rēķinā ir piecas sekmīgas titula aizstāvēšanas cīņas. Iepriekšējā novembrī Adesanja gan cieta zaudējumu pret Pereiru, taču aprīlī atguva titulu savā rīcībā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-08-09 11:10, pirms 9 mēnešiem
Jared Cannonier- Džareds Kanons? 😂 nopietni ?

     [+] [-]

, 2023-08-09 17:45, pirms 9 mēnešiem
Nu, kam Tu to saki, viņš tak raksta arī striklAnds, lai gan ir Striklends