Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mahačevs piektajā raundā uzvar Porjē un nosargā vieglā svara čempiona godu
Islams Mahačevs. Foto: AP/Scanpix

UFC 302 cīņu vakara ietvaros tā galvenajā cīņā viegla svara čempiona titulu nosargāja Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē.

UFC vieglā svara čempiona godu nosargājis Islams Mahačevs, kurš piektajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pārspēja Dastinu Porjē. Šī kļuva par Mahačevu 26. karjeras uzvaru un 14. pēc kārtas, turklāt viņš trešo reizi pratis aizstāvēt sev piederošo vieglā svara čempiona jostu.

Porjē savas karjeras laikā ir bijis pagaidu vieglā svara čempions, un šonakt piedzīvoja devīto karjeras zaudējumu. Šonakt viņš trešo reizi cīnījās par vieglā svara kategorijas titulu un pēc zaudējuma atzina, ka šī varētu būt viņa noslēdzošā cīņa karjerā.

Pirmajā raundā dominēja Mahačevs, bet otrajā raundā Porjē prata izvairīties no pretinieka mēģinājumiem viņu uzvarēt priekšlaicīgi. Arī turpmākajos raundos iniciatīva piederēja esošajam vieglā svara čempionam, kuram piektā raunda trešajā minūtē izdevās veiksmīgi žņaugšanas paņēmiens.

  -2 [+] [-]

, 2024-06-02 11:57, pirms 3 nedēļām
"Pirmajā raundā dominēja Mahačevs, bet otrajā raundā Porjē prata izvairīties no pretinieka mēģinājumiem viņu uzvarēt priekšlaicīgi. "

Nu a kaut ko konrētāk uzrakstīt, ticība neatļauj..? Dominē

Tas par daudz prasīts, jo šajā portālā visi rakstnieki raksta par visiem sporta veidiem, attiecīgi īsti nerubī gandrīz nevienu, tikai to, kas bērnībā darīts

Par to, ka ceturtajā raundā Mahačevam atvērās (nevis bija) spēcīga brūce, ar ne vārda, toties, nez kāpēc uzraksta, ka Porjē piedzīvojis devīto zaudējumu karjerā

     [+] [-]

, 2024-06-02 13:27, pirms 3 nedēļām
Jā, bēdīgi galīgi te ar visiem sporta veidiem ... Nekādas sajēgas sapratnes un gribēšanas ko kvalitatīvu uzrakstīt

     [+] [-]

, 2024-06-02 13:28, pirms 3 nedēļām
Otrā raundā izvairījās no teikda#niem un nenonāca uz dēļiem aizsargpozīcijā, kā tas bija visu pirmo raundu - lūk kā korekti to uzrakstīt vajadzēja, Un brūce nevis atvērās (izklausās latviešu valodā ka tas ir noticis pats par sevi) ceturtajā raundā, bet Dimantiņš skaisti ar elkoni ieplēsa pa pieri un tā rezultātā tā brūca arī radās, atvērās - un diezgan spēcīgi uzreiz sāka līt asinis, ka pat drusku patraucēja vest cīņu tas Mahačevam.
Un tam žņaugšanas paņēmienam ar ko Mahačevs uzvarēja ir konkrēts oficiāls nosaukums - giljotīna !

  -1 [+] [-]

, 2024-06-02 14:18, pirms 3 nedēļām
Šitie tak nezin, kas ir giljotīna, vai- kas ir slams, viņiem ir tikai "sāpju-satveršanas paņēmieni".

Jā, tādu murgu izdomāt es pats nevarēju, to izlasīju šajā mega portālā.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-02 14:21, pirms 3 nedēļām
Un vēl viņiem ir tupa vai nu "uzvarēja", vai nu "zaudēja". Un vēl- "dominē".

Protams, ka kā tieši uzvarēja, zaudēja vai dominēja, nekas nav rakstīts.

Šitos murgus īpaši tizli ir lasīt pēc cīņas, kad pats esi to noskatījies un redzi cik šķidri te uzklabina.

     [+] [-]

, 2024-06-02 17:41, pirms 3 nedēļām
Nu nez nez ko Makhačevs darīs pie 170, neticas, ka var paņemt otru jostu.

     [+] [-]

, 2024-06-02 18:25, pirms 3 nedēļām
Tas bija "d'arce choke" nevis giljotīna!

     [+] [-]

, 2024-06-02 22:11, pirms 3 nedēļām
WHITE Legend rakstīja: Otrā raundā izvairījās no teikda#niem un nenonāca uz dēļiem aizsargpozīcijā, kā tas bija visu pirmo raundu - lūk kā korekti to uzrakstīt vajadzēja, Un brūce nevis atvērās (izklausās latviešu valodā ka tas ir noticis pats par sevi) ceturtajā raundā, bet Dimantiņš skaisti ar elkoni ieplēsa pa pieri un tā rezultātā tā brūca arī radās, atvērās - un diezgan spēcīgi uzreiz sāka līt asinis, ka pat drusku patraucēja vest cīņu tas Mahačevam.
Un tam žņaugšanas paņēmienam ar ko Mahačevs uzvarēja ir konkrēts oficiāls nosaukums - giljotīna !
Darss čouks,ja precīzi,giljotīna ir tas ko Porje vienmēr provēja un nekad veiksmīgi.
Tāpat ne vārda par Kosta-Striklenda cīņu,kurā tika noskaidrots titula pretendents (teorētiski,jo Šons UFC diez kā čempions neiet pie sirds savas mutes dēļ) arī haips lielāks būtu Adesanjas cīņai ar Drikusu.
Tāpat bija dīvainā Holanda uzvara,kur izskatījās ka oponents tapo,bet viņam salauž roku 😒
PS raksts nožēlojams,taču labus rakstus te šad tad var atrast tikai par populārajiem komandu sportiem. Spriežot pēc aktivitātes nebūs ilgi jāgaida kad SC vairs nebūs

     [+] [-]

, 2024-06-02 22:42, pirms 3 nedēļām
skld rakstīja: Tas bija "d'arce choke" nevis giljotīna!
Zināms arī kā brabo choke