Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušajam Tompsonam pulveris vēl sauss, Holanda stūris aptur cīņu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Pieredzējušajam Tompsonam pulveris vēl sauss, Holanda stūris aptur cīņu
Stīvens Tompsons. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Divu neveiksmju joslu pārtraucis 39 gadus vecais UFC pusvidējā svara cīkstonis Stīvens Tompsons (17-6-1), kurš "UFC Orlando" šova galvenajā cīņā ar tehnisko nokautu sakāva Kevinu Holandu (23-9).

• Pieredzējušais Stīvens Tompsons apliecināja, ka, cīnoties stājā, joprojām ir nopietns drauds, ar kuru jārēķinās visai pusvidējā svara divīzijai. Četru raundu garumā gan Tompsons, gan Kevins Holands parūpējās par aizraujošu divkauju, tomēr savu izturības robežu sasniedza Holands, kura stūris pēc ceturtā raunda savu cīkstoni noņēma no trases.

• "Savās iepriekšējās divās cīņās zaudēju grepleriem. Gribēju parādīt UFC un faniem, ka Brīnumzēns [Tompsona iesauka "Wonderboy"] joprojām ir šeit. Jūtos tā, it kā man būtu 25. Esmu šeit vēl uz ilgu laiku un jūtu, ka man joprojām ir iekšā," pēc panākuma teica Tompsons.

• ASV cīkstonis, kurš divreiz cīnījies par UFC pusvidējā svara titulu, vienreiz cīnoties neizšķirti un vienreiz piekāpjoties Taironam Vudlijam, bija piedzīvojis neveiksmes pret "jaunās paaudzes" divīzijas titula pretendentiem Gilbertu Bērnsu un Belalu Muhamadu.

• Tompsona un Holanda cīņā ļoti līdzvērtīgi aizritēja pirmie divi raundi, kad abi apmainījās jaudīgiem uzbrukumiem. Holands izmantoja arī iespējas nogāzt pretinieku zemē, taču parterā arī nevēlējās uzkavēties.

• 30 gadus vecais Holands gan pēc cīņas atklāja, ka pirmajā raundā savainojis roku, un vēlāk tika apstiprināts arī tās lūzums. "Savainoju viņu [pretinieku] pirmajā raundā, un pēc tam sāka sāpēt. Nedaudz ātrāk, nekā biju domājis, bet ko tādu varēja sagaidīt," izteicās amerikānis.

• Izturējis bīstamu Holanda ofensīvu cīņas ievadā, kur pretinieks arī labi strādāja klinčā, turpinājumā Tompsons vairāk turēja distanci un pielietoja savu plašo spērienu arsenālu, tos regulāri mērķējot gan ķermenī, gan galvas rajonā.

• Tompsona uzbrukumiem turpinoties, Holands demonstrēja lielu izturību un atteicās tikt nokautēts, taču, ņemot vērā arī rokas traumu, pēc ceturtā raunda Kevina stūris signalizēja oktagona tiesnesim, ka cīņa jāaptur. Holandam, kurš lielāko daļu karjeras cīnījies vidējā svarā, šis bija pirmais zaudējums kā pusvidējā svara cīkstonim.

• Tikmēr savu piekto uzvaru pēc kārtas ar nokautu cīņas pirmajā raundā guva krievu smagsvars Sergejs Pavlovičs (17-1). Šoreiz tam bija nepieciešama vien minūte - jau no cīņas pirmajām sekundēm Pavlovičs agresīvi gāja virsū Tajam Tuivasam (14-5), un pēc otrā nokdauna arī cīņu piebeidza.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...
https://www.mmafighting.com/2022/12...

     [+] [-]

, 2022-12-04 15:00, pirms gada
Tompsonam ir 39 gadi,ja nu kas👍