Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Koronavīruss izjauc Bērnsa cīņu ar Usmanu par UFC titulu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Koronavīruss izjauc Bērnsa cīņu ar Usmanu par UFC titulu
Gilberts Bērnss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nedēļu pirms gaidāmā ''UFC 251'' cīņu šova kļuvis zināms, ka ar Covid-19 saslimis brazīliešu cīkstonis Gilberts Bērnss (19-3), kuram šova galvenajā duelī bija paredzēts izaicināt pusvidējā svara divīzijas čempionu Kamaru Usmanu (16-1). Slimības dēļ Bērnsam nāksies cīņu izlaist.

33 gadus vecais Gilberts Bērnss uzkrājis sešu uzvaru sēriju, īsā laikā kļūstot par galveno pretendentu uz UFC pusvidējā svara titulu - iespēju pirmo reizi karjerā cīnīties par UFC čempiona jostu brazīlietis nopelnīja, kad maija beigās pārliecinoši sakāva bijušo čempionu Taironu Vudliju. Tomēr pozitīvu Covid-19 analīžu dēļ Bērnsam uz titulcīņu nāksies uzgaidīt ilgāk.

''UFC 251'' ir pirmais cīņu šovs, ar ko 11. jūlijā paredzēts dot starta šāvienu speciāli izveidotajai ''Cīņu Salai'' [''Fight Island''], ko UFC izveidojusi Jāsas salas teritorijā Abu Dabi - tā ir speciāli norobežota 10 kvadrātjūdžu nepilni 26 kvadrātkilometri teritorija speciāli priekš mums - arēna, viesnīca, treniņu centrs, kā arī viens astoņstūris pludmalē.

UFC vēl nav ziņojusi, vai čempionam Usmanam tiks meklēts cits pretinieks, vai nigēriešu cīkstonim nāksies šovu izlaist. Mājienus par gatavību īsā laikā stāties pretī Usmanam devuši tādi cīkstoņi kā Horhe Masvidals un Kolbijs Kovingtons, kuri gan nevarēja vienoties par cīņu ar Usmanu iepriekš - arī tas uzskatāms par vienu no galvenajiem iemesliem, kāpēc par pirmo rindā uz titulcīņu sākotnēji kļuva Bērnss.

Pat ja pusvidējā svara titulcīņa nenotiks, ''UFC 251'' cīņu sarakstā netrūkst skaļu vārdu un skaļu dueļu - tituli tiks izcīnīti vēl divās svara kategorijās. Revanša duelī Makss Holovejs centīsies atgūt pusvieglā svara titulu no Aleksandra Volkanovska, bet Pjotrs Jans un Žuzē Aldo cīnīsies par vakanto vieglākā svara titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com/2020/7/...
https://www.mmafighting.com/2020/7/...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-04 20:41, pirms 4 gadiem
Sūdīgi,man būtu interesanti redzēt Bērnsa džiu pret Usmana segu...