Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC prezidents: "Gribu redzēt, kā Velaskezs izsmērēs to muļķi Fjuriju"

Jānis Pārums

UFC prezidents: "Gribu redzēt, kā Velaskezs izsmērēs to muļķi Fjuriju"
Dana Vaits
Foto: sherdog.com

UFC prezidents Dana Vaits un smagsvaru čempions, cīkstonis Keins Velaskezs izteikuši savu viedokli par britu boksera Taisona Fjurija vēlmi aizvadīt cīņu pret Velaskezu.

Keins Velaskezs par boksu un Taisonu Fjuriju: "Jau no bērnības mīlu boksu. Baudīju cīņas sporta, skatoties Čavesa cīņas. Kas attiecas uz Taisonu Fjuriju, uzskatu, ka katram sava vieta ir jānopelna. Nedrīkst vienkārši tāpat atnākt no cita sporta veida un uzreiz iegūt titula cīņu. Viņam jāiziet ceļš no apakšas līdz augšai. Ja viņš atnāks [uz UFC] un pat aizvadīs cīņas par mazpazīstamiem cīkstoņiem, tie viņu sitīs. Pieņemšu viņa izaicinājumu, bet ar noteikumu, ka viņš nopelna titula cīņu. Patīkama pastaiga tā viņam nebūs, bet tādu viņš to var paveikt."

UFC prezidents Dana Vaits par Velaskeza cīņu pret Fjuriju: "Pirmā lieta—neviens viņu nezināja, kamēr viņš nesāka izaicināt Velaskezu. Otrais – Velaskezam ir spēcīgi pretinieki, piemēram, Džuniors dos Santoss un citi. Lūk, ko jums teikšu: ja Keins turpinās iznīcināt savus pretiniekus, es gribētu redzēt, kā viņš izsmērēs to muļķi Fjuriju. Vispirms Fjurijam jāatnāk, un tas nebūs bokss, tas būs MMA. Ja viņš vēlas Velaskezu, lai cīnās pēc MMA noteikumiem. Tā cīņa ilgs apmēram tikpat cik Džeimsa Toni debija MMA (2010.gadā Toni jau pirmajā raundā cieta sakāvi pret bijušo UFC čempionu Rendiju Kotūru – aut.)."

Jāatgādina, ka Fjurijs paziņojis, ka cīnīsies pret Keinu Velaskezu pēc tam, kad boksa ringā būs sakāvis bijušo WBA čempionu, savu tautieti Deividu Heju. Šī cīņa paredzēta 28.septembrī.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

  +1 [+] [-]

, 2013-08-02 10:07, pirms 11 gadiem
Nez kapēc neko tādu nesaka Kļičko,laikam jau tāpēc,ka saprot ka nav kur līst kur nevajag.Fjurijam kaut kas aizvēries,jo neviens cits top bokseris par ko tādu nav pat domājuši,tai skaitā Hejs,Čisora,Huks,Povetkins,pat ne Valujevs.

     [+] [-]

, 2013-08-02 10:49, pirms 11 gadiem
kexx rakstīja: Nez kapēc neko tādu nesaka Kļičko,laikam jau tāpēc,ka saprot ka nav kur līst kur nevajag.Fjurijam kaut kas aizvēries,jo neviens cits top bokseris par ko tādu nav pat domājuši,tai skaitā Hejs,Čisora,Huks,Povetkins,pat ne Valujevs.
ļoti vienkārši bokseris mma tiek izčoukots u.t.t. tas pats notiek ar mma čaļiem boksa ringā. āboli un apelsīni.

     [+] [-]

, 2013-08-02 11:53, pirms 11 gadiem
Neviens mma-ists uz boksu nepāriet un nepāries,bet bokseriem laikam gribas piedzīvojumus.