Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora: "Hejs vēl atgriezīsies ringā..."

Jānis Pārums

Čisora: "Hejs vēl atgriezīsies ringā..."
Dereks Čisora un Deivids Hejs
Foto: AFP/Scanpix

Zimbabvē dzimušais britu bokseris Dereks Čisora (18-3, 12KO) uzskata, ka viņa tautietis un bijušais oponents Deivids Hejs (26-2, 24KO) vēl savu pēdējo vārdu boksā nav pateicis un ringā noteikti izies.

Komentējot Heja izteikumus, ka ārsti viņam ieteikuši beigt karjeru (šī iemesla dēļ tika atcelta arī februārī paredzētā cīņa pret Taisonu Fjūriju), kas, iespējams, arī varētu notikt, Čisora sacīja, ka tādam scenārijam tomēr netic: "Viņš būs atpakaļ. Viņš atgriezīsies, jo viņam patīk bokss. Ir grūti aiziet no kā tāda, kas ir tava kaislība."

Jāatgādina, ka Hejs un Čisora vispirms izkāvās Vitālija Kļičko un Čisoras pēccīņas preses konferencē pērn februārī, bet vēlāk vienojās par cīņu, kas notika pērnā gada jūlijā, kurā ar tehnisko nokautu piektajā raundā uzvarēja bijušais WBA pasaules čempions smagsvaros Hejs.

Kopš zaudējuma Hejam Čisora izcīnījis trīs uzvaras, bet šajā nedēļas nogalē, 30.novembrī, mēģinās gūt ceturto panākumu pēc kārtas, mērojoties spēkiem ar čehu Ondreju Palu (32-3, 22KO). Šajā cīņā Čisora ir apņēmības pilns uzvarēt, bet nākotnē cer aizvadīt vēl vienu cīņu ar kādu no Kļičko, tomēr tas neesot pašmērķis.

"Man vienkārši jātrenējas, jātrenējas, jātrenējas. Ja cīņa notiks, tad tā notiks, ja nē – man vienalga. Pretinieks, ar ko cīnīties, man atradīsies," piebilda Čisora.

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-11-26 22:22, pirms 11 gadiem
Es arī domāju,ka Hejs atgriezīsies,es vismaz ceru.

     [+] [-]

, 2013-11-27 09:35, pirms 11 gadiem
Čisora pret Mairi Briedi - ko sakāt, būtu vareni?
Laikam tikai svara kategorijas nesakrīt...

     [+] [-]

, 2013-11-27 11:39, pirms 11 gadiem
.............. rakstīja: Čisora pret Mairi Briedi - ko sakāt, būtu vareni?
Laikam tikai svara kategorijas nesakrīt...
Kas tur varens ? Mairis labi,ja piecus raundus izturētu.