Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: "Dodiet man Kļičko, lai varu parādīt, cik liels mēsls bija Hejs"

Jānis Pārums

Fjūrijs: "Dodiet man Kļičko, lai varu parādīt, cik liels mēsls bija Hejs"
Taisons Fjurijs
Foto: AP/Scanpix

Britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO) un viņa treneris Pīters Fjūrijs komentējuši Deivida Heja (26-2, 24KO) gūto pleca savainojumu un atteikšanos no cīņas.

"Vienmēr esmu teicis, ka tas notiks. Domāju, ka man jābūt spējām, lai paredzētu nākotni. Tagad dodiet man Kļičko, un es parādīšu, cik liels mēsls bija Hejs," paziņoja Fjūrijs, uzzinot par Heja savainojumu un atteikšanos no cīņas.

"Esmu ļoti nikns, taču, ja godīgi, tieši to es arī gaidīju," uzsvēra Fjūrijs. "Visi zina, ka es ar ļoti lielām aizdomām attiecos pret viņa pirmo atteikumu, bet otrais gadījums tikai pierādīja, ka viņš vienmēr ir no manis baidījies."

Pīters Fjūrijs: "Nebrīnīšos, ka Hejs paziņos par cīņu pret Kļičko"

Savukārt Taisona Fjūrija tēvocis un treneris Pīters par notikušo sacīja: "Jau pēc Heja pārsistās uzacs mēs zinājām, ka te kaut kas nav kārtībā. Gatavojot līgumu februāra cīņai mēs pieprasījām tajā iekļaut punktu, kas kompensētu mums treniņnometnes izdevumus kārtējā atteikuma gadījumā. Viņi to atteicās darīt, bet mēs piekritām līgumu parakstīt tāpat. Izdarījām to tikai tāpēc, lai nespēlētu viņu spēli – mēs zinājām, ka viņi cerēja uz mūsu pretenzijām, lai tas varētu kļūt par kārtējo atteikumu."

"Paskatīsimies nākotnē... Sagaidu, ka janvārī vai februārī Hejs metīs izaicinājumu Kļičko un viņu cīņa notiks pavasara beigās," piebilda Pīters Fjūrijs. "Tāpat paskatīsimies, ko Hejs darīja, kad parakstījām līgumu februāra cīņai. Viņš tusēja pa ballītēm Dubaijā. Tur bija arī daži mani draugi. Hejs netrenējās vispār. Viņš kaut kam teica, ka noteikti necīnīsies ar Taisonu. Pēc tam viņi [Hejs un viņa treneris Adams Būts] aizvadīja atklāto treniņu, lai būtu, ar ko paskaidrot savainojumu. Un vēl viens interesants jautājums – kāpēc veikt operāciju Hejs devās Vācijā un tieši privātajām klīnikā? Kurš viņam pateica, ka Lielbritānijā tādi savainojumi netiek ārstēti?"

"Visa viņa uzvedība ir pilnīgs apkaunojums. Atcerieties, kā mēs ar viņu sasējāmies - viņam bija parakstīts līgums par cīņu pret Manuelu Čaru, kad viņš paziņoja par vēlmi cīnīties pret Taisonu Fjūriju. Un, panākot vienošanos ar mums, viņš uzreiz paziņoja par rokas savainojumu un atteicās no cīņas pret Čaru. Ļaudīm jāatver acis uz viltīgo, bet tai pat laikā stulbo Heja taktiku. Heja rīcība ir viens no visu laiku lielākajiem farsiem britu boksa vēsturē. Un turklāt tas notiek ne jau pirmo reizi," uzsvēra Pīters Fjūrijs.

Izmantotie resursi:
Home | Mail Online

  -1 [+] [-]

, 2013-11-18 10:45, pirms 11 gadiem
Šis ir arī Kļičko stila!! Meklet sev piemerotus un taktiski izdevigus pretiniekus!!! Lupatas ko piekaut!!!
Neatceros kad pedejo reiz tadam kļičko ir bijis normals pretinieks!!
Hejs tāds pats !!!!!

  +4 [+] [-]

, 2013-11-18 10:45, pirms 11 gadiem
Ja tā padomā zināma taisnība tur varētu būt

  +6 [+] [-]

, 2013-11-18 10:49, pirms 11 gadiem
tads rakstīja: Šis ir arī Kļičko stila!! Meklet sev piemerotus un taktiski izdevigus pretiniekus!!! Lupatas ko piekaut!!!
Neatceros kad pedejo reiz tadam kļičko ir bijis normals pretinieks!!
Hejs tāds pats !!!!!
Tu domā, ka Kļičko baigi baidās no šī bomža?? Fjurijs neko nav izdarījis savā karjerā lai nopelnītu titula cīņu pret Kļičko, tikai gudri d*rsis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 12:32, pirms 11 gadiem
Es tak saku,ka tas varētu būt teātris no Heja puses,nebrīnīšos,ja šī cīņa tomēr notiks.

  +4 [+] [-]

, 2013-11-18 12:35, pirms 11 gadiem
Es iesaku organizēt cīņu Kļičko pre Furiju un Heju reizē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 13:32, pirms 11 gadiem
mnbvc rakstīja: jureks, 12:32, pirms 6 minūtēm, ignorēt, atbildēt

tas ir redzams ka hejam bokss vairs neiet pie sirds tapec vins tik biezi pazino par karjeras beigam jau 30 gados. un vinam nav pilnigi nekadas motivacijas sisties pa reitingiem, visas cinas saruna uz atru roku caur skanadaliem un pec tam aizbeg. kad vins atiecas no cinas pirmo reizi teica ka fjurijs vinam bojas ziemasvetkus jo visu laiku bus jadoma par vinu. un reali ta ari ir. tikai keponiem pie kompja sezot liekas ka vini vienkarsi iziet un noboksejas, bet patiesiba pirms cinam ir vairaku menesu ilgs sagatavosanas posms, kur ir smaga darba un ari stresa rezims. domaju ka hejs to vienkarsi vairs negrib, vel jo vairak ja ir sacis tuset pa ballem un dubajam
Bet žēl,jo bokseris ta ļoti labs.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-18 16:03, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: tusejis vins ir vienmer,lai gan prieks kam sevi kroplot,ja naudu vins ir labu sapelnijis,tikai nav fakts,ka pikja pietiks visai dziivei
tu domā,ka bez boksa viņš neko citu neprot?

  +2 [+] [-]

, 2013-11-18 18:38, pirms 11 gadiem
thekurmis rakstīja: tu domā,ka bez boksa viņš neko citu neprot?
nu,vēl gudri irst un izklaidēties!