Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Salido: "Cīņā pret mani Lomačenko atdursies pret klinti"

Jānis Pārums

Salido: "Cīņā pret mani Lomačenko atdursies pret klinti"
Orlando Salido
Foto: AFP/Scanpix

WBO pasaules čempions boksā svarā līdz 57.2 kilogramiem meksikānis Orlando Salido (40-12-2, 28KO) paziņojis, ka ukraini Vasīliju Lomačenko (1-0, 1KO) abu savstarpējā cīņā nekas viegls negaida.

Savas iepriekšējās cīņas Salido un Lomačenko aizvadīja vienā vakarā un pat vienā vietā – 12.oktobrī Lasvegasas "Thomas & Mack Center". Salido cīņā par vakanto WBO titulu septītajā raundā nokautēja Orlando Kruzu, bet Lomačenko savā debijā profesionāļos ceturtajā raundā nokautē Hosē Ramiresu.

Jau savā otrajā profesionālajā cīņā supertalantīgajam Lomačenko būs iespēja cīnīties par titulu (cīņa, visticamāk, notiks marta sākumā), taču Salido brīdinājis, ka ukrainim viegli neklāsies.

"Domāju, ka Lomačenko jau tagad ir sapratis, ka profesionālais bokss nav amatieru bokss. Šeit ir pavisam cits ekipējums, un viņš jau paspēja savainot roku. Viņš cīnījās ar pretinieku, kurš ir mazāks par viņu. Es esmu ļoti spēcīgs un man ir lauvas sirds. Cīņā pret mani Lomačenko atdursies pret klinti," sacīja Salido.

Izmantotie resursi:
Boxing News - Новости бокса

     [+] [-]

, 2013-11-29 15:09, pirms 11 gadiem
jāpiekrīt vien ir, lai cik labs ir lomačenko viņam vienkārši nav veterāna pieredzes kā salido. spēju ziņā lomacēnko noteikti ir labāks, bet veterāns ir veterāns

     [+] [-]

, 2013-11-30 13:19, pirms 11 gadiem
Solido parak lens, netiks lidzi Lomacenko.

     [+] [-]

, 2013-11-30 13:20, pirms 11 gadiem
Nebrinisos ja Lomacenko vines priekslaicigi ar sitienu pa aknam.