Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čagajevs: "Labošu kļūdu ar savu dūru palīdzību"

Jānis Pārums

Čagajevs: "Labošu kļūdu ar savu dūru palīdzību"
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

WBA atvaļinātais pasaules čempions boksā smagajā svarā, uzbeks Ruslans Čagajevs (25-0-1, 17KO) dažas dienas pirms savas cīņas paziņojis, ka WBA čempions, krievs Nikolajs Valujevs (50-1, 34KO) savu titulu ieguvis nepelnīti un sestdien šī kļūda tiks labota.

"Kad guvu savainojumu, Valujevs vienkārši tika pie manas čempiona jostas. Tas mani sarūgtināja. Parasti bokseris kļūst par pagaidu čempionu, kamēr esošais čempions sadziedē savainojumu. Mūsu situācijā tā nebija, taču es labošu šo kļūdu ar savu dūru palīdzību. Viss pārējais nav svarīgs. Emocijas man tikai traucēs," atzina Čagajevs.

"Mana uzvara pār Valujevu [pirms diviem gadiem] pierādīja, ka neskatoties uz viņa milzīgajiem gabarītiem, Nikolaju ir iespējams pieveikt. Arī Holifīlds pret Valujevu izskatījās ļoti labi un pēc manām domām uzvarēja. Pret Valujevu jācīnās tehniski un taktiski pareizi," uzsvēra Uzbekistānas bokseris.

Čagajevs sacīja, ka nemīl paredzēt savu cīņu iznākumus, taču sacīja: "Gribu visiem pierādīt, ka es esmu īstais čempions un tāds palikšu arī pēc 30. maija. Man tas nav pieņemami, ka Valujevs sevi var saukt par čempionu. Es viņu uzvarēju. Kādā veidā viņš ieguva iespēju sevi dēvēt par pasaules čempionu?"

Uzbeks neslēpa, ka pēc uzvaras pār Valujevu viņš labprāt boksēsies ar brāļiem Kļičko, kuri savās rokās cenšas apvienot visas smagā svara čempionu jostas: "Ar prieku tikšos ar abiem brāļiem. Ja viņi grib manu titulu viņiem nāksies ar mani cīnīties. Tiesa, pašlaik es pats domāju vienīgi par cīņu pret Valujevu."

Ruslana Čagajeva un Nikolaja Valujeva cīņa notiks 30. maijā Somijas galvaspilsētā Helsinkos. Abi bokseri jau cīnījās pirms diviem gadiem un tad uzvaru pēc punktiem guva Čagajevs, sagādājot Valujevam pirmo neveiksmi karjerā un izcīnot WBA pasaules čempiona titulu.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

  +3 [+] [-]

, 2009-05-26 08:54, pirms 15 gadiem
To gan jāskatās un jācer, ka milzis kritīs!
Slēpts komentārs: FK22

  +4 [+] [-]

, 2009-05-26 09:09, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Domāju ka Valujevs velreiz mazajam iedos bārdā!!!
Kā tas ir vēlreiz???
Slēpts komentārs: FK22

  +4 [+] [-]

, 2009-05-26 09:25, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: vienam jau no mazajiem viņš nesen sadeva pa kaklu,nu tagad Čagajevs sarakstā nākošais!!!
Tu gribi teikt ka Valujevs ir baigais bārdā devējs? Manuprāt viņš irpats sliktākais variants , kas vien var notikt ar profesionālo boksu!!!

     [+] [-]

, 2009-05-26 09:33, pirms 15 gadiem
Spaceman rakstīja: Tu gribi teikt ka Valujevs ir baigais bārdā devējs? Manuprāt viņš irpats sliktākais variants , kas vien var notikt ar profesionālo boksu!!!
ir,bet smieklīgi viņš izskatās,ar krunkaino pakausi

  +7 [+] [-]

, 2009-05-26 10:48, pirms 15 gadiem
Spaceman rakstīja: Tu gribi teikt ka Valujevs ir baigais bārdā devējs? Manuprāt viņš irpats sliktākais variants , kas vien var notikt ar profesionālo boksu!!!
vinjsh ir parodija par boksu .... mees ar uzbarosim biedrinju liidz 200 kg un palaidiisim ringaa , buus tieshi tas pts ... necieshu shitos paardabiskos milzhus ... ja ir ciinja kur mazais ir pret lielo, tad vienmeer buushu par mazo ...