Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kols: "Valujevs ir lielākais gļēvulis pasaulē"

Jānis Pārums

Kols: "Valujevs ir lielākais gļēvulis pasaulē"
Ruslans Čagajevs un Nikolajs Valujevs
Foto: AFP

Komentējot Ruslana Čagajeva (Uzbekistāna) un Nikolaja Valujeva (Krievija) sestdien nenotikušo cīņu par pasaules čempiona titulu WBA versijā smagajā svarā, uzbeka promouters Klauss Pīters Kols nosaucis Valujevu par lielāko gļēvuli pasaulē.

Šis paziņojums tika pausts speciāli sasauktā preses konferencē, kurā piedalījās arī pats Čagajevs. Viņš paziņoja, ka ir vesels, un šo faktu apstiprināja arī medicīnas eksperts, kurš konferencē skaidroja boksera veselības stāvokli. Atgādināsim, ka neilgi pirms cīņas Čagajeva asinīs tika konstatēts B hepatīts. Uzbeka pārstāvji uzskata, ka Čagajevs ticis apmelots.

Ārsti, kas piedalījās pasākumā pamatojoties uz analīzēm izdarīja secinājumu, ka Čagajevs ir pilnīgi vesels un nav bijis nekādu iemeslu atcelt cīņu. Pieaicinātais neatkarīgais eksperts hepatīta jautājumos Hainers Vedemeijers uzvēris, ka nav nekāda saslimšanas riska: "Čagajeva kungam ir pilnīgi normālas analīzes, viņš nav slims, bet ir tikai B hepatīta antigēna pārnēsātājs."

Čagajeva ārsts Mihaels Enerts sacīja, ka boksera veselības stāvoklis nav būtiski mainījies kopš 2007. gada, kad viņš ar Valujevu boksējās pirmoreiz. Toreiz viņam bija tieši tādas pašas asins analīzes.

Visasāk par situāciju izteicās Čagajeva promouters Klauss Pīters Kols, kurš kritizēja Valujevu: "Valujevs ir pats lielākais un smagākais bokseris pasaulē. Viņš ir arī lielākais gļēvulis pasaulē. Viņš ne tikai baidās no Ruslana, bet arī no vakcīnas, ar ko būtu pilnīgi pietiekami, lai pasargātu sevi no saslimšanas. Viņš var nogalināt kuiļus un lāčus, bet baidās no neliela dūriena. Manuprāt, nebija nekādu iemeslu cīņas atcelšanai."

Kols arī norādīja, ka somu mediķu metodes asins analīžu noteikšanā nav tik precīzas kā tās, ko izmanto Čagajeva komanda. Promouters uzsvēra, ka viņi gatavi savu taisnību pierādīt arī Pasaules Boksa asociācijā (WBA), ja nepieciešams – pat tiesāties.

"Mani sauca par simulantu, kad es tiešām biju savainots. Tad es klusēju, domājot, ka visu pierādīšu ringā. Taču ar mani izrīkojās ļoti netīri, atņemot man šo iespēju. Piektdienas vakarā, kad es jau gulēju, pie manis ieradās cilvēki un pateica, ka cīņas nebūs. Šajā brīdī pasaule zem manis sabruka. Man ir ļoti nepatīkama Valujeva komandas uzvedība. Pirms diviem gadiem [kad notika pirmā cīņa] manas analīzes bija tādas pašas un neviens neko neteica. Es nostāšos pret jebkuru nepatiesu apgalvojumu par manu veselību. Esmu vesels, un punkts!," paziņoja Ruslans Čagajevs.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

Slēpts komentārs: PeanutButterJellyTimes

 +15 [+] [-]

, 2009-06-02 10:58, pirms 15 gadiem
"Viņš var nogalināt kuiļus un lāčus, bet baidās no neliela dūriena"

Gada citāts

Bet ja pa tēmu - es domāju, ka Valujeva pašpārliecinātība pamatīgi sašūpojās arī pēc cīņas ar Holiju un viņam pašam ir skaidrs, ka ar kārtīgiem bokseriem cīnīties un pašam atraut pāris reizes pa bieti nav tas pats, kas sist tos sūda maisus, kas domāti reitinga celšanai, ko viņam sagādā viņa agents.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2009-06-02 11:32, pirms 15 gadiem
nu nezinu nezinu, man liekas es tomeer esmu miikstaaks par Valjujevu.

     [+] [-]

, 2009-06-02 11:32, pirms 15 gadiem
hā hā aigar cik nu tev tas skaitlis ir nikā ,kad lasīsi šito vari man atvainoties

  +2 [+] [-]

, 2009-06-02 12:13, pirms 15 gadiem
bilde vnk fantastiska - divi "saldie" zēni!

  +4 [+] [-]

, 2009-06-02 12:21, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: bilde vnk fantastiska - divi "saldie" zēni!
iedomaajies, divos naktii ej pa maskavas ielu gar tramvaju depo, un tev pretii naak divi shitaadi pacani.

  +7 [+] [-]

, 2009-06-02 12:27, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: iedomaajies, divos naktii ej pa maskavas ielu gar tramvaju depo, un tev pretii naak divi shitaadi pacani.
Nakti viņiem tiešām būtu jāiet kājām, neviens taksis tādus noteikti neņemtu

  +6 [+] [-]

, 2009-06-02 12:40, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: iedomaajies, divos naktii ej pa maskavas ielu gar tramvaju depo, un tev pretii naak divi shitaadi pacani.
zini, es pieļauju domu, ka šajā rajonā ap diviem nakti var nākt pretī vēl drūmāki pacani!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja