Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Valujeva vietā būtu cīnījies ar Čagajevu"

Jānis Pārums

Kļičko: "Valujeva vietā būtu cīnījies ar Čagajevu"
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā smagajā svarā IBO, IBF un WBO versijās ukrainis Vladimirs Kļičko (52-3, 46KO) atzina, ka krievu boksera Nikolaja Valujeva (50-1, 34KO) vietā nebūtu atteicies no cīņas un būtu izgājis ringā pret uzbeku Ruslanu Čagajevu (25-0-1, 17KO).

Valujeva un Čagajeva 30. maijā Helsinkos paredzētā cīņa tika atcelta pēc tam, kad Uzbekistānas boksera analīzēs tika konstatēts B hepatīts. Pēc rezultātu saņemšanas Valujevam tika piedāvāts veikt vakcīnu, taču viņš no tās atteicās, līdz ar to cīņa nenotika.

"Es būtu konsultējies ar vācu mediķiem, bet viņi saka, ka inficēšanās riska nebija. Es būtu izgājis ringā, tiesa, varbūt pirms tās veiktu vakcīnu. Mūsdienās tā nav nemaz tik liela problēma. Piemēram, treniņnometņu laikā man bieži tiek veiktas vakcīnas pret ērču kodumiem, jo katru rītu skrienu pa mežu," sacīja Vladimirs Kļičko.

Viņš arī izteicās, ka cīņu nav gribējis slavenais promouters Dons Kings: "Domāju, ka te viss slēpjas pavisam citā apstāklī. Viens no Valujeva promouteriem ir Dons Kings, bet tagad par obligāto titula pretendentu kļūs viņa bokseris – Džons Ruizs, kurš pilnībā pakļaujas Kingam."

Jāatgādina, ka atcelta tika arī paša Kļičko cīņa – 20. jūnijā Gelzenkirhenē Vladimiram bija jācīnās pret britu Deividu Heju (22-1, 21KO), taču brits guva rokas savainojumu un piektdien tika paziņots, ka attiecīgajā datumā viena no pēdējo gadu saistošākajām cīņām nenotiks. Kļičko komanda gan uzsver, ka Vladimirs 20. jūnijā cīnīsies. Krievu prese kā vienu no pretendentiem min tieši Valujevu.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru
boxrec.com

     [+] [-]

, 2009-06-04 00:23, pirms 15 gadiem
Besī ārā tie bokseri kausies nekausies kausies nekausies!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-04 01:17, pirms 15 gadiem
poh tas valujevs, bet klichko - heja ciinju gan gaidiiju

  +2 [+] [-]

, 2009-06-04 08:56, pirms 15 gadiem
nezin_ko rakstīja: poh tas valujevs, bet klichko - heja ciinju gan gaidiiju
Nu nez labaak gribeetu redzeet kaa milzis gulj uz deeljiem...

     [+] [-]

, 2009-06-04 10:26, pirms 15 gadiem
visi tādi gudrinieki .. tad uzaicini un boksējies pret Čagajevu!

patika tas salīdzinājums ar iespēju pārgulēt ar sievieti kas inficēta ar HIV, bet AIDS vēl nav .. daudz trāpīgāks nekā salīdzinājums a pretērču vakcīnu

forši cīnīties kad asinis šķist - "saslimšu, nesaslimšu, saslimšu .. diez cik ilgi tad var nodzīvot? .. nesaslimšu.. vai, vēl viena aisns lāsīte trāpīja mutē .. pag, kāda man vispār taktika bija? "

     [+] [-]

, 2009-06-04 11:05, pirms 15 gadiem
Zigiss .... tu B hepatiitu salidzini ar HIV????? tu iesnas ar meeri ariii salidzinaasi?????
viena maza shpriciite tev dod muuuzja imunitaati pret B hepatiitu.
Iespeejams jau ka Valujevs pats gribeeja ciniities, tikai tas ko grib vinjsh nevienam neintereseee..... kaa promouters pateiks taa ariii buuus......