Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arums: "Lomačenko jau tagad ir pasaules TOP5 bokseris"

Jānis Pārums

Arums: "Lomačenko jau tagad ir pasaules TOP5 bokseris"
Vasīlijs Lomačenko un Bobs Arums
Foto: Chris Farina / Top Rank

Neskatoties uz to, ka divkārtējais olimpiskais čempions ukrainis Vasīlijs Lomačenko profesionālajā ringā aizvadījis tikai vienu cīņu (1-0, 1KO), viņa promouters Bobs Arums uzskata, ka ukrainis jau tagad ir starp pasaules pieciem labākajiem profesionālajiem bokseriem.

1.martā Lomačenko sagaida cīņa pret WBO pasaules čempionu svarā līdz 57.2 kilogramiem meksikāni Orlando Salido (40-12-2, 28KO), un, neskatoties uz to, ka Lomačenko profesionāļos praktiski nav pieredzes, bukmeikeri un boksa eksperti uzvaru paredz tieši viņam. Cildinošus vārdus ukrainim izteicis arī viņa promouters Bobs Arums.

"Domāju, ka Lomačenko jau tagad ir starp pasaules pieciem labākajiem bokseriem . Viņš ir fenomenāls. Viņa gatavošanās process ir fenomenāls," sajūsminājās Arums. "Esmu pārliecināts, ka Vasīlijs būs liela zvaigzne pie boksa debesīm. Lai cik lieliski nebūtu Golovkins vai Provodņikovs, viņi paliks Lomačenko ēnā. Viņš ir vienkārši fantastisks."

"Vienīgais, kas mani uztrauc – viņam nav daudzu raundu cīņu pieredzes. Kad es par to painteresējos pie viņa tēva Anatolija, tad pats Vasīlijs man atbildēja: "Neviens nevarēs izturēt tik daudz raundu, cik es. Esmu gatavs kaut 30 vai 40 raundiem, un tā arī trenējos". Un ticiet man, šim puisim var ticēt. Neesmu redzējis nevienu, kas trenētos tik daudz," atzina promouters.

"Vasīlijs ļoti viegli kustās ar kājām, lieliski manevrē. Viņš patiešām ir kaut kāds akrobāts," piebilda Arums. "Tas viss gan var pajukt, jo savā otrajā cīņā viņš izies nevis pret kaut kādu junioru, bet ellīgi jaudīgo Orlando Salido. Viens no iemesliem, kāpēc mēs izvēlējāmies Salido ir tas, ka viņš prot pretiniekus aizvilkt pretiniekus līdz pēdējiem raundiem, bet pēc tam piebeigt. Man pašam ir ļoti interesanti, kā Lomačenko izskatīsies 10. vai 11.raundā. Vai nepazaudēs izveicību?"

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 09:39, pirms 11 gadiem
Nesaki "hop" pirms..

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 10:57, pirms 11 gadiem
VSB šo cīņu nerāda. Vai ir kāda vietu kur sakarīgā kvalitātē to var noskatīties?