Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vorens: "Lomačenko – profesionālā boksa nākamā superzvaigzne"

Jānis Pārums

Vorens: "Lomačenko – profesionālā boksa nākamā superzvaigzne"
Frenks Vorens
Foto: Mirror

Pazīstamais britu promouters Frenks Vorens paudis pārliecību, ka ukraiņu bokseri Vasīliju Lomačenko (1-0, 1KO) gaida krietni spožāka nākotne nekā tikai viens pasaules čempiona tituls.

1.martā Sanantonio Lomačenko cīnīsies pret krietni pieredzējušāko meksikāni Orlando Salido (40-12-2, 28KO) par WBO titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem. Un Lomačenko par prestižo titulu cīnīsies jau savā otrajā profesionālajā cīņā.

"Ja Salido ir krietni pieredzējušāks, rūdīts smagās cīnās, bet viņa titulcīņu skaits 1.martā pārsniegs desmitu, kāpēc tik daudz ekspertu ir pārliecināti, ka Lomačenko uzvarēs? Uzvarēs tur, kur ticis salauzts ne viens talantīgs amatieris un tur, kur cīņas vairāk ir maratoni nekā sprinti?" retorisku jautājumu uzdeva Vorens.

"Vasīlijam ir pieredze WSB (World Series of Boxing). Tas ir labāk nekā nekas," piebilda britu promouters. "Tiesa, man šķiet, ka galvenais iemesls, kāpēc ukraini uzskata par favorītu slēpjas tajā, ka Lomačenko jau šobrīd ir pilns to īpašību komplekts, kas nepieciešams panākumiem profesionāļos. Lielisks ātrums, sitiens spēks, fiziskā sagatavotība, taktiskā gudrība, ciets zods un spēja lieliski pārvietoties ringā, kas droši vien ir tāpēc, ka bērnībā viņš tika vests uz dejām."

"Domāju, ka neskatoties uz pieredzes trūkumu profesionāļos Lomačenko pavasara sākumā tomēr panāks cerēto. Izskatās, ka tā patiešām ir boksa nākotnes superzvaigzne," piebilda Vorens.

Izmantotie resursi:
Frank Warren
Весь мир бокса и ММА - vRINGe.com

  -2 [+] [-]

, 2014-01-19 15:13, pirms 11 gadiem
Interesanti šie bokseri, kas sver zem 60 kg, bet pa muti var sagast 2x smagakam vecim ja vajag

     [+] [-]

, 2014-01-19 18:06, pirms 11 gadiem
kaadaa sakaraa tur kkas interesants?

     [+] [-]

, 2014-01-19 18:19, pirms 11 gadiem
Ceru viņam būs taisnība un boksa pasaulei būs vēl viens izcils čempions.

     [+] [-]

, 2014-01-19 22:24, pirms 11 gadiem
Zods vēl nav pārbaudīts, bet viss pārējais gan viņam ir.