Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arums: "Lomačenko ir fenomenāls, viņš būs vislabākais"

Jānis Pārums

Arums: "Lomačenko ir fenomenāls, viņš būs vislabākais"
Vasīlijs Lomačenko un Bobs Arums
Foto: Chris Farina / Top Rank

Promouteru kompānijas "Top Rank" ģenerāldirektors Bobs Arums uzskata, ka divkārtējam olimpiskajam čempionam ukrainim Vasīlijam Lomačenko (1-0, 1KO) ir visas izredzes kļūt par labāko bokseri, neatkarīgi no svara kategorijas.

Jāatgādina, ka 1.martā, tikai savā otrajā profesionālajā cīņā, cīnīsies par WBO pasaules čempiona titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem pret pašreizējo titula īpašnieku meksikāni Orlando Salido (40-12-2, 28KO). Ja Lomačenko to paveiks, tad pārrakstīs boksa vēsturi un iekļūs Ginesa rekordu grāmatā.

"Neskatoties uz to, ka Lomačenko nav daudz pieredzes profesionālajā ringā, viņš būs labākais bokseris pasaulē, tāpat kā tas bija, kad viņš cīnījās amatieros daudzu gadu garumā," sacīja Arums.

"Lomačenko ir fenomenāls," uzsvēra "Top Rank" ģenerāldirektors. "Ar to domāju to, ka otra tāda boksera nav. Cilvēki, kuri ir redzējuši, kā viņš trenējas, viņa pašatdevi, saka, ka neko tamlīdzīgu līdz šim nav redzējuši. Viņam ir visas prasmes. Ceru, ka es neesmu pārāk aizrāvies, taču patiešām domāju, ka viņš būs pasaules labākais bokseris."

     [+] [-]

, 2014-02-14 09:42, pirms 11 gadiem
Arum par ātru Tu centies izspiest naudu no Lomačenko. Kur prāts viņu likt savā 2 profesionālājā cīņā,pret tik pieredzējušu un labu bokseri kā Salido?

     [+] [-]

, 2014-02-14 12:27, pirms 11 gadiem
Lomačenko pats to prasīja, Arums it kā centās viņu atrunāt no tā.

     [+] [-]

, 2014-02-14 15:41, pirms 11 gadiem
Noriskēja, bet nu būtu diezgan neveikli, ja Lomačenko zaudētu, piemēram, ar KO

Nezinu kāpēc, bet Arums man asociējas ar Don Kinga mūsdienu versiju