Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Meivezers atgriezīsies, lai cīnītos ar Pakjao?

Meivezers atgriezīsies, lai cīnītos ar Pakjao?
Floids Meivezers
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions piecās dažādās svara kategorijās Floids Meivezers jaunākais (39-0, 25KO) iespējams atgriezīsies ringā, lai cīnītos ar filipīnieti Meniju Pakjao (48-3-2, 36KO). Par to paziņojuši slavenā boksera radinieki.

Uzreiz pēc Menija Pakjao cīņas ar Oskaru De La Hoiju (39-6, 30KO), kurā Pakjao uzvarēja ar tehnisko nokautu astotajā raundā, Meivezers jaunākais piezvanīja savai māsīcai un atklāja, ka atkal grib atgriezties boksa ringā. Tāpat viņš esot mēģinājis sazināties ar savu tēvu treneri Floidu Meivezeru vecāko, ar kuru pēdējos gados praktiski nekādus kontaktus nav uzturējis.

Pēc boksera vārdiem, par cīņu pret Pakjao viņš varētu saņemt tik daudz naudas, ka pietiktu gan viņam, gan abiem viņa bijušajiem treneriem – tēvocim Rodžeram un tēvam Floidam, kuri varētu apvienot savus spēkus, lai sagatavotu Meivezeru jaunāko cīņai pret Pakjao.

Floida tēvs savukārt uzskata, ka dēls vienkārši ļāvies emocijām, tāpēc tēvs, pirms sadarboties, piedāvā noslēgt līgumu: "Protams, viņš ir mans dēls, taču vispirms ir jānoslēdz līgums, lai Floids būtu atbildīgs par to, ko viņš dara. Pirmajā reizē mēs nebijām parakstījuši kontraktu, taču es pat nevarēju iedomāties ar ko tas viss beigsies. Nepieprasīšu kaudzi naudas, esmu pietiekami bagāts. Man vajag tieši tik, lai varētu nodrošināt sevi līdz mūža beigām."

Pēc Meivezera aiziešanas no boksa tieši Pakjao tiek uzskatīts par pasaules labāko bokseri neatkarīgi no svara kategorijas ("pound for pound"). Meivezera atgriešanās ļautu noskaidrot, kurš ir patiesi labākais ringā.

Jāpiebilst, ka par aiziešanu no boksa Meivezers paziņoja jūnija sākumā, septiņus mēnešus pēc cīņas ar britu Rikiju Hatonu (45-1, 32KO), kuru uzvarēja ar tehnisko nokautu 10. raundā. Tiesa, Meivezers jau iepriekš bija plānojis pamest boksu, taču vairākkārt pārdomāja.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
allboxing.ru


, 2008-12-09 14:49, pirms 15 gadiem
..cik nez šamējam gadu?
, 2008-12-09 14:57, pirms 15 gadiem
smailiite rakstīja: ..cik nez šamējam gadu?
30
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-09 16:04, pirms 15 gadiem
Meivezers neapšaubāmi ir viens no labākajiem, ja ne labākais bokseris pēdējā laikā(protams, neaizmirsīsim lielos brāļus Kļičko).
, 2008-12-09 16:57, pirms 15 gadiem
kopsh smagsvaraa vairs nav redzeti patishi izcuili bokseri (pedejais bija Lenoks Luiss) (miinusinji nakat naakat) , videejaas kategorijas var beidzot sakt ta pa iistam gozeeties slavas sauliitee.. 90 un 80 gados tas bijas kas neiedomajams, jo smagsavara kategorija pa,matiigi domineeja par pareejaam...
, 2008-12-09 17:49, pirms 15 gadiem
viņi tā pēdējā laikā pārāk bieži visi atgriežās!

naudas pa maz,shtolje!?
, 2008-12-10 11:30, pirms 15 gadiem
Meric rakstīja: viņi tā pēdējā laikā pārāk bieži visi atgriežās!

naudas pa maz,shtolje!?
Globālā finanšu krīze
, 2008-12-10 11:32, pirms 15 gadiem
Jānis Pārums rakstīja: 30
Maivezeram 31, februaarii 32 buus.
Oleksandrs Usiks. Foto:  Mikey Williams / Top Rank
4

Usiks pakāpjas uz pirmo vietu "The Ring" pasaules rangā

Prestižākais boksa rangu izdevums ''The Ring'' publicējis jaunāko pasaules boksa rangu, neņemot vērā svara kategorijas (pound for pound). Tajā pirmajā vietā ierindots ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks.
Emanuels Navarete un Deniss Berinčiks. Foto: Boxing Scene
1

Vēl viens triumfs Ukrainas boksam: Berinčiks kļūst par vieglā svara WBO čempionu

Ukrainas bokseris Deniss Berinčiks San Djēgo, ASV, aizvadītajā cīņā par WBO pasaules čempiona titulu vieglajā svarā pieveica par favorītu uzskatīto meksikāni Emanuelu Navareti.
Oleksandrs Usiks cīņā pret Taisonu Fjūriju. Foto: AP/Scanpix
85

Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par neapstrīdēto pasaules čempionu

Cīņā par neapstrīdētā čempiona titulu boksa smagsvaros Oleksandrs Usiks pēc punktiem pieveica Taisonu Fjūriju, kļūstot par pirmo visu četru vadošo boksa organizāciju čempionu smagsvaros.