Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers un Pakjao cīnīsies 14. martā, taču ne viens pret otru

Jānis Pārums

Meivezers un Pakjao cīnīsies 14. martā, taču ne viens pret otru
Floids Meivezers
Foto: AP

Dienā, kad sākotnēji bija paredzēta Floida Meivezera (40-0, 25KO) un Menija Pakjao (50-3-2-, 38KO) savstarpējā cīņa – 14. martā (pēc Latvijas laika) – abi bokseri boksēsies, taču ne viens pret otru – gan cīņas vieta, gan pretinieki abiem būs atšķirīgi.

Atgādinām, ka abu bokseru pārstāvji nespēja vienoties par dopinga testu sistēmu, kā rezultātā cīņai vismaz pagaidām nav lemts notikt. Tomēr 14. martā ringā izies gan Meivezers, gan Pakjao.

Menijs Pakjao Teksasā mērosies spēkiem ar Džošua Klotiju, kurš līdzšinējā karjerā, tāpat kā Pakajo, zaudējis vien trīsreiz un autoratīvā portāla boxrec.com rangā svarā līdz 66.7kg ieņem septīto vietu (Pakjao ir pirmais – aut.). Savukārt Meivezers (iepriekš minētās svara kategorijas ranga otrais numurs – aut.) 14. martā aizvadīs cīņu Lasvegasā, tiesa, pretinieks vēl nav zināms. Starp iespējamajiem pretiniekiem tiek minēti Timotijs Bredlijs (25-0, 11KO), Pols Malinjadži (27-3, 5KO), Neits Kempbels (33-5-1, 25KO) un Kermits Cintrons (32-2-1, 28KO).

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2010-01-13 10:36, pirms 14 gadiem
pakiao ciniisies ar milziigu welterwightu kurs tikai ar split decision zaudeja kotto, . meiveters ja neciniisies ar cintronu buus izdarijis karetejo biatch move cinoties ar mazaku vai sklla zinja daudz vajaku pretinieku . ja uzvares pakiao tas buus amazing, kad uzvares PBF lielaakajai daljai bus nospljauties. jo kartejo reizi uzvarets nevienlidzigs pretinieks. un mani intrese vai floids ari nakamajam prasis dopinga parbaudes

     [+] [-]

, 2010-01-13 12:54, pirms 14 gadiem
da meivezers negrib ciiniitiesa ar pakjao, jo vinjsh saprot ka nevarees ar vinju mukt un konterpanchot kaa vinjsh to ir dariijis ar citiem oponentiem. menijs ir tikpat aatrs un daudz speeciigaaks par floidu pie tam nenormaali labi pieraadiija ka maak tureet sitienu(kotto vinjam vairaakas reizies traapiija nepajokam, bet menijam nekaa)

     [+] [-]

, 2010-01-13 23:18, pirms 14 gadiem
pac-man rakstīja: pakiao ciniisies ar milziigu welterwightu kurs tikai ar split decision zaudeja kotto, . meiveters ja neciniisies ar cintronu buus izdarijis karetejo biatch move cinoties ar mazaku vai sklla zinja daudz vajaku pretinieku . ja uzvares pakiao tas buus amazing, kad uzvares PBF lielaakajai daljai bus nospljauties. jo kartejo reizi uzvarets nevienlidzigs pretinieks. un mani intrese vai floids ari nakamajam prasis dopinga parbaudes
''Smukulītis'' Floyd cīnīsies pret Berto, protams pēc tam kad viņš uzvarēs ''Cukuriņu'' Shane Mosley. Tur arī beigsies viņa neuzvaramības aura. Berto viņu noskaldīs, jo Berto ir Berto, viņš nav nekāds cits, viņš ir Berto, Berto prot būt Berto, ja viņš nebūtu Berto viņam nebūtu 24:0, takā viņš ir berto viņam ir 24:0 un ''Cukuriņš'' Shane Mosley ir iekritis lamatās, Berto viņu noskaldīs. Pēc tam ''Smukulīts'' Floyds arī iekritīs lamatās un Berto viņam izsitīs olbaltumvielas caur acīm! ATVIČAJU! Berto nevienu nekad nav pievīlis.

     [+] [-]

, 2010-01-15 16:45, pirms 14 gadiem
Nu nezinu par to berto, ātrums jau ir amazing, bet viņa sitienā man neredzas tik liels spēciņš.

     [+] [-]

, 2010-01-15 17:40, pirms 14 gadiem
teflons rakstīja: Nu nezinu par to berto, ātrums jau ir amazing, bet viņa sitienā man neredzas tik liels spēciņš.
Ja viņš tāpat kā Cukuriņš ŠEINS rītu ripas, tad viņam būtu pisaks takā Foremana!!!

Ja nopietni ceru, ka Berto viņu nokautēs, jo pēc punktiem domāju, ka viņš padirsīs kaut vai būs pelnijis vinnēt. Tiesneši izdarītu ''cukuriņam'' pakalpojumu.