Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao treneris: "Meivezers tiks nokautēts"

Jānis Pārums

Pakjao treneris: "Meivezers tiks nokautēts"
Floids Meivezers un Menijs Pakjao
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules čempiona boksā pusvidējā svarā WBC versijā filipīnieša Menija Pakajo (50-3-2, 38KO) treneris Fredijs Roučs atzinis, ka gan viņa, gan viņa pārstāvētais bokseris noguris no potenciālā pretinieka Floida Meivezera (40-0, 25KO) izteikumiem.

"Mēs nudien neesam priecīgi par to, ko Meivezers runā. Menijs patiešām grib cīnīties ar Floidu un galvenokārt tieši viņa izteikumu dēļ," sacīja Roučs. "Meivezers cenšas sabojāt mūsu reputāciju ar izteikumiem par mūsu [it kā] nevēlēšanos iziet dopinga kontroli. Mēs gribam cīnīties ar Meivezeru un nokautēt viņu!"

Savukārt kompānijas "Top Rank" promouters Bobs Arums paredz, ka, ja cīņa notiks, Pakjao Meivezeram sniegs rūgtu mācību: "Nav jābūt ģēnijiem, lai saprastu, ko Meivezera komanda cenšas panākt. Viņi cenšas sajaukt Pakajo galvu. Taču Menijs izslaucīs ringu ar Meivezeru."

Jāatgādina, ka Pakjao un Meivezera pārstāvji joprojām nav spējuši vienoties par cīņu, tāpēc abi bokseri savās nākamajās cīņās cīnīsies ar citiem pretiniekiem – Pakajo 13. martā ar Džošua Klotiju (35-3, 20KO), bet Meivezers 1. maijā ar Šeinu Mosliju (46-5, 39KO).

Izmantotie resursi:
boxingscene.com